Zovi Baculov metal Zrenjaninsve rade sem sinhrona,kaze da to ne moze niko da uradi kvalietno.... a zasto to cu sutra ispitati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zovi Baculov metal Zrenjaninsve rade sem sinhrona,kaze da to ne moze niko da uradi kvalietno.... a zasto to cu sutra ispitati
Mene za 539 570 e polu sklop sa novom uljnom pumpom I 160 e remont pumpe I dizni. Tvoj slucaj onda nije skupDanas dovezli motor sa masinske obrade. Ako nekog interesuje, cijene dijelova.
Hilzne 192.50km, klipovi 235.70km, lezaj klipnjace 22.63km, lezaj radilice 33.53km, aksijalni lezajevi 15.80km, vodjice ventila usisnih i izduvnih 31.28km, ventili usisni 27.60km, ventili izduvni 30.73km, cahure klipnjace 16.74km, gumice ventila 15.46km, garnitura zaptivaca 46.51km. Sve ukupno 668.48km/1.95=342.8€ ( plus nismo kupili dva semeringa radilice). Majstor je ubacio hilzne, obradio hilzne, obradio radilicu, postavio klipove, karike, lezajeve na radilici. Poravnao glavu, ubacio vodilice ventila, stavio ventile i gumice. Servisirao dizne i pumpu. Ruke majstora 480km/1.95=246€
Cekam da mi vrate zupcanike pa cu videti onda sta ce bitiZovi Baculov metal Zrenjanin
Proveri zice od el.ventila za gasenjePozdrav ljudi.
Imam verovatno mali problem sa 6160.
Dakle u toku rada se jednostavno ugasi kao da sam okrenuo kljuc. Nekad posle pola sata nekada i dva puta u pet minuta... Filteri goriva su novi a taložnik i sito AC pumpe su oprani pre možda 10 sati rada.
Pošto sumnjam na pumpu za gorivo da li mozda na njoj ima još neko sito?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Jesi kopcao prikolicu na kiper izlaze kako dize, na kiper ventil ide direkt ulje sa pumpeDa promenio sam