MONTOYA
Član
Sta ti je rekao, sta mogu da urade?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sve rade sem sinhrona,kaze da to ne moze niko da uradi kvalietno.... a zasto to cu sutra ispitatiSta ti je rekao, sta mogu da urade?
nemam pojma druze sta su radili, u glavnom haos ,ne mogu da ostavim sada kada je vec iseceno u delove. moram sve odraditi da nemam kasnije problema. sve sto je od kabine pa napred moram raditi u etapam, pusta ulje u prednjem bocnom reduktoru,ima lufta u vuci. to je ostalo da resim za kasnije... ne moze se sada sve. na prvi pogled je sve bilo ok... odemo da ga kupimo i da probamo... mi dosli plug zakacen kao ide da ugaruje ostalo mu nesto da zavrsi... odvede nas u njivu neku u blizini kuce,ja krece njive nisam video, tamo ide u svakoj brzini bez problema... kako sam ga skinuo sa sleparice problemi nastaju.. odem da orem ide 30-35 m bez problema i onda pocne da iskace i eto... otvaran traktor,navarivao viljuske,ivice na sinhronu zupcanika, pod orugu od kuglice koja bravi viljusku poturen srafic m6 da opruga dobije vece opterecenje i eto ga sada kod mene na panjevima@kožuarac90 pa što su radili tom traktoru da su ga uspjeli toliko uništiti?
Rođak je kupio polovan MF1114 iz Francuske u vizualno jadnom stanju, ima ga 15 godina, i nikad kvara. A jasno je koliko ga on održava kad je tek ove godine prvi put mijenjao ulje u mjenjaču, kaže- izašla tovatna mast iz njega...
Na kakvu namestaljku mislis?Sumnjivi su mi ovi filteri goriva . Lici na neku namjestaljku .