vedran R.srpska
Član
North ARMY je napisao(la):Jel neko hoce skupo a lose??
kod nas je jeftino dobro,a skupo nevalja brate...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):Jel neko hoce skupo a lose??
http://konedata.net/Traktorit/MF3055.htm ovde imaš sve podatkemladenmaso je napisao(la):pozdrav znali ko koliko ks ima mf 30 65 (65 30)
galki je napisao(la):pa to ti je za parcele preko hektar
galki je napisao(la):prijateljski savet odes do savorisa i on ti to pore sve a ti njemu nesto odradis sa 539 i eto
galki je napisao(la):lep nema sta samo i skup, ja sam do sada kupovo krseve ali vise necu bolje se malo stisnuti i kupiti dobru masinu nego krsa pa posle popravljati, a 577 dv novi tip bi bio pravi za tebe
nikola indjija je napisao(la):moj brat iz Sapca ga ima 96g vuce cetvorobrazni plug regent sa njim, klima,frizider kada ore sa blokadom cim podignes plug on je automatski gasi cim spustis on je pali ponovo.Ima oko 8500h barem mi kaze da ne trosi ulje,otisao mu je kompjuter 1000€ sem toga koliko ja znam nije imao drugih kvarova.Ja bih ga uzeo,vozio sam ga u oranju i na asfaltu dobar za transport ukabini ga necujes radi kao kamion