mladja kg
Član
imam ja engleza 1957 traktor je zverka na njemu delova od imt do fapa,nek te sluzi ko mene moj jedno 53 god,jel ima kompresor i nozni gas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mladja kg je napisao(la):imam ja engleza 1957 traktor je zverka na njemu delova od imt do fapa,nek te sluzi ko mene moj jedno 53 god,jel ima kompresor i nozni gas
Gde si kupio semering i kolikogalki je napisao(la):na ovakvom sutra menjam semening prednjeg tocka
pa cekaj zar nisi rekao da ga je vec kaparisao neko drugidragan82 je napisao(la):Ex kada bi oni meni rekli. U sustini samo je reko da ce da ga kupi. A meni je reko u prolazu cenu pre neki dan. Od15-20 000f , zurio je nije imao kad da udje u kancelariju da pogleda tacno koliko kosta. Pa zato sam danas ponovo bio tamo ( da ga probam i da se dogovorimo za cenu).
Kako mislis "kako se salta", mislis dali lako ili tesko ili nesto drugo?galki je napisao(la):nisam kupio jos tek kada rasturim treba da vidim koji je dosta je velik neznam de cu ga naci a verovatno je procurao zbog lufta.kako se tebi salta onaj reduktor od napred i nazad
Oce kad je nezagrejan , ali neki put pravi problem kada stoji duze da ne radim sa njim ( po mesec dva) da zaglavi ventil , lupnem ga malo i onda radi besprekorno.galki je napisao(la):da da kada je ladan oce li da primi svaki put brzinu