Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve to stoji za Rusa imao sam dva sad trenutno 820.Ali mi treba ozbiljniji traktor a Masej je najjeftiniji za tu konjazu koju planiram mada i Case 99-to je tu negde.Pa zato ako moze neki savet?
@Bobo ja ti savjetujem zaboravi tog 3080, to ti je bure bez dna(financijsko) koje neces napuniti pre ces zacepiti rusa da ne curi. Ima jedan case ovih dana vec drugi ozbiljniji kvar sada na mjenjacu 3000rh , odrzavan kako treba , kupljen nov itd. Pojavi se luft u mjenjacu sa kojim rus dolazi tvornicki a ovaj izbacuje i ne moze da radi. Cijena jednog zupcanika , pa nije dovoljan simentalac od 650kg a traktor nema ni 100ks. Jedan se rijesava tu isto 3080, ali za sad nema srece da ga ozeni sa nekim.
Ok, hvala na slici... Znas li sta bude kad se ta matica odvrne, isto ne moze saltati A-B grupu ili nesto drugo?
Jos nam je palo na pamet kad je ovaj rekao da se mote "rucno" usaltati u transportne grupe, da se nije viljuska otpustila s osovine koja ju gura? Mozda ventil gura osovinu ali viljuska stoji na mjestu? Majstor ju gurne rukom i usalta i to radi, da li je i to moguce?