nedeljkosavic012
Član
Problem rešen,85l ulja i filteri zamenjeni,sad vise ne pali ni jednu lampu
[/url][/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brale ja imam 6160 i zadovoljan sam...neka te posavetuje neki iskusan clan...mi ga imamo valjda 3 godine i od ulaganja je bilo u levi retrovizor,ono uvo na poteznici i menanjno ulje i filteri sada nam fali jos donja poteznica ali imamo onu sto se kaci na 2 klina koja radi radnju...traktor od 105ks (kod mene se vodi 115ks u saobracajnoj) sa 6 cilindra i odkida koliko ima snage...gledaj da ima tegove da bi bolje iskoristio prednju vucu.To ti je lutrija i neka ti je sa srecom....Mozda bi isao ovih dana da pogledam nekog maseja 6160, 96 godiste, konkretno ovaj model https://www.polovniautomobili.com/traktori/9362438/massey-ferguson-6160 na cega da obratim paznju, jel ima neko taj model da napise nesto o istom, za motor se ne bojim, ali me malo strah tog menjaca, hidraulike, prednje vuce.... itd... Naravno gledam i ostale modele tog proizvodjaca, mozda odem do Velikih radinaca ima jedan 3095 ili u Jarak 6160 i 3120... Jel ima neka preporuka za neki model od 100 do 120 ks.. Jel neko od forumasa prodaje ili zna nekog... hvala!