MOMOSARIC
Član
U je.. , pa jel moguće ? , baš semering od 70-140 e ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U je.. , pa jel moguće ? , baš semering od 70-140 e ?
Ja bih te demantovao, dosta sam radio na mom masseyu jer ne volim kada mi prosipa ulje, semering na zadnjim poteznicama 2200 din. u prednjem planetarnom diferencijalu mali semering 2500 din, zadnje sam radio veliki semering u prednjem tocku 220x190 placen 6000, to su sve bili agco parts delovi, imao sam ponudu da mi donese covek iz Italije i mali i veliki semering prednjeg tocka za 50 eura, neka nemacka marka ali sam se odlucio za original kod Dereka, tako da pricaju ljudi svasta...Jedan semering prosecne velicine dodje od 70-140 eura,pa racunajte...jeste masa,jes sila,kabina tiha,udobna...ali...sve to kosta.
Ja bih te demantovao, dosta sam radio na mom masseyu jer ne volim kada mi prosipa ulje, semering na zadnjim poteznicama 2200 din. u prednjem planetarnom diferencijalu mali semering 2500 din, zadnje sam radio veliki semering u prednjem tocku 220x190 placen 6000, to su sve bili agco parts delovi, imao sam ponudu da mi donese covek iz Italije i mali i veliki semering prednjeg tocka za 50 eura, neka nemacka marka ali sam se odlucio za original kod Dereka, tako da pricaju ljudi svasta...Jedan semering prosecne velicine dodje od 70-140 eura,pa racunajte...jeste masa,jes sila,kabina tiha,udobna...ali...sve to kosta.
Imam i ja masseya 3635 sa 580 r38 gumama a plug mi je 4x 45 i mogu ti reci da dok nisam namestio gume 460 r38 nisam mogao nikako da nastelujem plug kao sto recimo sad ore, uvek mi je gazio brazdu i ako mi sad recimo u oranju koliko toliko slaze plug u prolece kada spremam obavezno mi se poznaju brazde 4 pa 4, da ti ne pricam koliko mi traktor lakse ide u oranju
Znao sam, sigurno plug nije podesen kako valja, moram da potrazim savet na forumu...Ја на кејсу имам 480 гуме, рођак на свом 5140, 520 гуме, па ни један не оставља не сложено назад (ова плуга су 35цм захвата по глави, мој 4х35 његов 3х35). Готово да се не познаје склоп између прве и 4те главе....
Кум има 600 на свом 3125, па оре са 3х40 и све се то слаже супер у пролеће орање изгледа ко да га је неко подрљао пре зиме....Нешто ту код тебе не штима, када не можеш да подеси плуг ккао ваља....
momo, podijeli nam svoje iskustvo da se mi sirotinja ne bojimo 30xx serije
Pa meni je otislo ja mislim oko 7500-8000 da ga komplet sredim. Ali ovo je 190 ks. Ali to sam znao pre kupovine da ce me kostati da bi bio tip-top.