Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji distributer je izložio Massey? Jugometal???
Kolika mu je snaga?
masferg agro.
poz .Pa te ploce u dynasif menjacu nije mi jsno kako su pukle mozda iskivile ili sprzile jedino da centrala nije zakazala pa da su mu ostale dve brzine ukljucene recimo A i D ali i onda bi sprzio lamele pokrivio ili slicno ne znam remontovao sam moj menjac nedavo na MF6180 menjane su gumice lamele i jedna ploca u dynasiftu i srdjen reduktor pa mi je poznato kako to funkcionise mada nikad se ne zna A sto se tuce voznje pa taj traktor je predvidjen da funkcionise tako sa tim dynasiftom nevidim razlog ne koristiti ga to je ekstra stvar po meni a sto se tice D rezima pa on je i predvidjen za teze radove lamele od C i D su vece od lamela A i B ja u oranju koristim D rezim u trecoj sorohodnoj jedino sto je malo sporiji ali su zupcanici u trcoj naj siri i naj jaci pogotovo sto je moj menjac HEVU DUTY to jest ojacan pa trpi dosta toga