mindjušar
Član
Red bi bio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Уље сам платио 480динара литар..купио сам у Свилајнцу у југуметалу ..имају све за МФ тракторе и ако нешто немају стиже за 5 дана најкасније!Ja mislim da vredi toliko para ako uspeš šta spustiti još bolje
MarkoSreta
koliko dinara je litra ulja i gde si kupio
Jel to protiv malera Bubu?!
Evo ga...traktor ko traktor,nista specijalno...a ako ce biti protiv malera,navrati(te) slobodno!Protiv malera se nesto drugo radi
Aparat je tu stavljen na brzinu cim je doteran,nismo mu nasli bolje mesto tada...najverovatnije ce doci pored tegova na prednji kraj...gume su 520/85/38 i 16.9/28( 420/85/28 )I pp aparat ko da je stavljen protiv malera il uroka da svi u njega gledaju . Koje su dimenzije guma ?
Aparat je tu stavljen na brzinu cim je doteran,nismo mu nasli bolje mesto tada...najverovatnije ce doci pored tegova na prednji kraj...gume su 520/85/38 i 16.9/28( 420/85/28 )
Da li Massey 3635 recimo kada smo u 4 u D moze da se vrati u 3 a da ostane u D znaci da nemora da se vraca u C pa u B pa u A pa tek onda u nizu jer mi je jedan prijatelj rekao da je njemu crkla neka ploca zbog toga sto nije pravilno saltao, kako bi glasilo pravilno saltanje menjac je Dynashift