mindjušar
Član
Red bi bio 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Уље сам платио 480динара литар..купио сам у Свилајнцу у југуметалу ..имају све за МФ тракторе и ако нешто немају стиже за 5 дана најкасније!Ja mislim da vredi toliko para ako uspeš šta spustiti još bolje
MarkoSreta
![]()
koliko dinara je litra ulja i gde si kupio
Jel to protiv malera Bubu?!
Evo ga...traktor ko traktor,nista specijalno...a ako ce biti protiv malera,navrati(te) slobodno!Protiv malera se nesto drugo radi![]()
Aparat je tu stavljen na brzinu cim je doteran,nismo mu nasli bolje mesto tada...najverovatnije ce doci pored tegova na prednji kraj...gume su 520/85/38 i 16.9/28( 420/85/28 )I pp aparat ko da je stavljen protiv malera il uroka da svi u njega gledaju. Koje su dimenzije guma ?
Aparat je tu stavljen na brzinu cim je doteran,nismo mu nasli bolje mesto tada...najverovatnije ce doci pored tegova na prednji kraj...gume su 520/85/38 i 16.9/28( 420/85/28 )
Da li Massey 3635 recimo kada smo u 4 u D moze da se vrati u 3 a da ostane u D znaci da nemora da se vraca u C pa u B pa u A pa tek onda u nizu jer mi je jedan prijatelj rekao da je njemu crkla neka ploca zbog toga sto nije pravilno saltao, kako bi glasilo pravilno saltanje menjac je Dynashift![]()