milos.jovic.140
Član
Koja je cena ako nije tajna ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tog sam gledao prosli put. Cena mu je 13000e.Kad si bio već tamo što nisi pogledao i ovog lepotana
http://www.polovniautomobili.com/traktori/4412698/massey-ferguson-3125
Момосариц, претера га сад са овим сатима. Додај на том твом брат брату једно 3000 сати. Да су којим случајем направили 15000-20000 сати не би ти ни једно јутро са њима узорао. Пишали би на све стране уље, мењачи би били толко похабани да не би погодио брзину....Јел ти знаш шта је 15 000 сати на трактору, па тај ни за старо гвожђе није .,,,,,,,,,jpMoj 542 ima blizu 20 hiljada sati ,87 godiiste da sam mu stavio nove gume ,dal bi mu dao te sate,radjena 3 puta generalna i jednom menjane karike samo,a da napomenem sve mu perfekt radi od hidraulike do menjaca.Dal bi mu dao te sate nebi,nebi ni ja da neznam.............
- - - - - - - - - -
Они нису ко ми да фарбају наше тракторе милион пута, како би их нашминкали и учинили на око лепим.