Jovica prhovo
Novajlija
To je traktor za koji se dva puta obradujes, kad ga kupis i kad ga prodas.Govorim ti iz iskustva!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bile su na traktoru kad sam ga kupio.
Uglavnom ne cure ali jedna hoće da rosi kad je prikačen obrtač.Mislim da je problem na muškoj spojnici.Video sam kod Dereka spojnice ali nisam pitao za cenu.Dali cure,ja imam problema sa mojima .Znali ko gde ima kupiti kavalitene?
i curenje je pretpostavljam od izlaza kardana?obavezno proveri caure prednjeg mosta,jer to curenje je predznak da su caure gotove.jesu pucale felne zadnje na traktoru,kod njih je to cesto kao kod zmajevih kombajna?i klima ako ne radi,a 80% koji se prodaju je tako,racunaj na leto da se neces naraditi.proveri odmah ulje iz reduktora,posto je kod njih to slaba tacka,ako ima dosta opiljaka,remont ne gine.inace set gumica za mesto gde curi je 100 eura,a verovatno je i osovina zajedena.mnogo posla,ali uz celicnu volju i malo(vise) novaca da se dovesti u red sve kod njih,i za obicne smrtnike koji mogu samo da kupe polovan zapadni traktor,solidan traktor.neka je sa srecom.evo ovako,dao sam rakovicu i doplatio sam 8000evra. Na satu pise da ima 5909 radnih casova ali ima dosta vise sigurno jer se vidi po gumama. jeste bara je njegova kocione cilindre moram da kupim i jos par sitnica. Tamo posle nove godine cemo da menjamo ulje u hidraulici,menjacu, sve nove filtere. Ulozicu sigurno jos 3000 evra i nadam se da ce da me sluzi. Gume ce valjda da prezive sezonu ako sve bude kako treba 2014 ce dobiti nove.
Nikako moguće i ja mislim .Broj upisan u deklaraciji i fakturi ali ovaj što očitava ga nije našao.Gledajući ovo što je @zombie postavio kao da mo je br. na nekoj limenoj pločici pa je možda otpala.Malo vjerovatno da je on nesto muljavio sa brojem.
P.S. Upuceno Spasoju.
Baca nemoj da nekom presedne nova godinaTo je traktor za koji se dva puta obradujes, kad ga kupis i kad ga prodas.Govorim ti iz iskustva!!!