Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve što je vani od ventila sam prečistio i pregledao. 17 bar. 160 bar i 1.5 bar-a .Postoji i onaj glavni ventil gore na poklopcu ,ali on je za hidro klipove(hidraulik) a oni rade bez vibracija i zujanja .Zuji cev koj vodi prema servu volana i speadshiftu i dalje. Sad imam vremena pa ću skinuti poklopac sa pumpama .Tu na dnu postoji sigurnosni ventil pa je možda on progulio ako sam nekada dao gas kad je bio hladan .Osećaj je kao da pumpa negde hvata malo zraka .@Spasoje , to zujanje pumpe djeluje ko da je neki ventil-potrošač ostao poluotvoren , jesi li riješio onaj problem sa izlazom -slavinicom , ono neće kipa da stoji ili klip pluga , da nije to sve nešto u vezi. Za grijanje pokušaj da dospeš litar-dva antifriza il vode šta već . ..I da strnje bolje ostavi ne diraj , pusti priče ugara-tanjiranje - čemu ?
Ima .Ali posle ovoga ni on neradi kao pre. Sada ujutro vozim do parcele po 10 km. Kazaljka jedva na pola šarenog ,tek u brazdi dobije radnu temp. Prije je bilo dok izadjem iz sela grijanje ubija a kazaljka na kraju šarenog došla skoro do punog zelenog. Ali i u po dana kada je voda vrela ona neide kroz creva za gore. Dođe toplina do krivine za gore a dalje je hladno i tako celi dan stoji.spsoje ako ti je grejanje ko na zetoru da vuce toplu vodu iz sistema mozda nemas termostat
Komšija danas kupio 6180 , solidne gume , solidno izgleda i radi . Ima dyna i reverzer na volanu 13000e . Jedino nema druge brzine uopšte.
spasoje i meni se desi to sa grijanjem al rijetko . Inače moj ima 2 termostata i ,mijenjao sam ih prije 2 godine , do tada grijanje nije radilo skoro uopšte , a poslije toga dobro . Kazaljka se još nikad nije popela u puno zeleno polje al grije tako da ventilator na kecu može samo kratko da radi , odma bude prevruće i moram ga isključivati . Ipak nekad se desi da neće dobro da grije , isto ko što kažeš neće vruća voda gore na kabinu jedva mlaka . Rijetko se dešava al neobjašnjivo.