Evo da i ja iznesem svoj problem, i mene poceo da zeza Massey. U pitanju je 3060, mjenjac 32x32, A i B, prvo su me pocele da zezaju A brzine, ubacim u A i traktor nece da krene, samo nesto zuji, i posto nismo imali vremena da ga rastavljamo, vozili smo mozda nekih 15-ak dana u B, e tad je nastao novi problem, pocela da se pali lampica hidrulike, zamijenili smo filter, i nastavili, ali se traktor malo cudno ponasao, lampica se cesto palila na leru, poluge se dizale normalno, ali kad kipa berac kukuruza tu je bilo dosta trzanja i sporo ga je dizao, Kad smo ispistili ulje bilo je mutno, i vidjelo se da ima dosta spene, izvadimo pumpu, odnesemo na provjeru, kad su je otvorili obadvije stradale ( kod njega dvije pumpe u par, da se tako izrazim, jedna je manja , druga vece, bile su dobro stradale, tako tata kaze, nisam nosio ja kod majstor, pokusali su nesto kao da naprave, mijenjali neke uloske u pumpama), kad samo stavili ista stvar, drugi dan kupimo nove pumpe. E sad problem je bio odakle spena, odlucimo da ga rastavimo, kad smo odvojili motor, izvadili power, vidjeli smo na jednom zupcaniku kao da viljuska od A brzina ne ode dovoljno da uzubi i tu je bilo dosta spene, al nema nekih ostecenja na zubcaniku. Isprali smo spenu, stavili novu pumpu, novo ulje, nov filter, i da rijesili smo A brzine, otisla je gumica na cilindru. Traktor je radio dobro, al predvece poceo opet da steka, palila se opet lampica, skinemo filter, i opet sila spene, isperemo filter i tako 6-7 dana(mozda ce filter pokupiti spenu, da sad svaki dan stavljamo novi filter, ne isplati se nikako), i sad stavimo nov filter, nema vise spene, al nekad dodje da je volan tezak i ne rade mi kocnice, ustvari lijeva ne radi nikako, a desne ima samo malo, kad stisnem lijevu, i desna nestane totalno.. U cemu bi mogao biti problem?