Ta mahindra 7030 nije lose sklopljen traktor,ali cena je prevelika i tu nema dalje polemike!Zar kompresor i kabina treba da se smatraju kao dodatna oprema?Zar traktor proizveden 2014 goidne treba da proizvodi vise buke u kabini nego zetor iz 1980 godina?Zar ne moze taj traktor da se isporuci sa bar fabrickom kabinom koja dihtuje od prasincine i zvuka pa onda neka kosta 23 hiljade.ja sam posmatrao taj traktor u Agropanonci,malo ga provozao i stekao sam sledeci utisak.Traktor ima veoma dobar servo volan,dobar raspored brzina,menjac jeste sinhronizovan ali dosta tvrd je na palici kad se ubacuje u brzine,sad dal to vremenom se razglavi nemam pojma.Zadnji i prednji tockovi i njihova velicina posebno prednjih su po meni cist pogodak,zadnje su istih dimenzija kao i klasicne kod imt-a 560 16 ke i sve pohvale sto ih prodaju sa goodyear gumama.Onaj kompresor kako je resen je po meni krs resenje,imt je to pre 30 gd resio na jednostavniji nacin i pokazali su se veoma dugotrajnim.Palice hidraulike da su stavili na poziciju gde stoje i kod imt-a dole e to mi nije jasno,pa zar to nemoze da se stavi gore slicno kao kod rusa da nemora vozac da se naginje u desno.Kabina i naleganje kabine na limarijske delove traktora i ona diht guma nije nikako odradjeno,kabina kao kabina nije losa ali to je budz koji je uzet sa drugog traktora.Sve pohvale za reverzer koji dosta znaci u nekim operacijama i dosta dobro funkcionise.zavrsna obrada traktora je dobra,mehanickih delova,spoljnjih delova motora i sklopova je dobra,ima tu nekih sitnijih nedostataka u sustini dobra za traktor nize srednje klase.Iskreno mislim da je ovaj traktor dobar za vecinu manjih gazdinstava,ali i da je preskup!realna cena bila bi mu nekih do 19000 max i ni evro vise,ali ni jedan evro vise!Ljudi iz inata zbog tako velike cene ne bi trebali da kupuju te mahindre 7030 pa neka im stoje tamo u panonci.Ja znam da u tom cenovnom rangu nije neki izbor traktora do 23 hiljad evra,ali 23 hiljade evra za 65 konjskih snaga i poprilicno buke u kabini nije realno.
Pocerina: neznam koji ti imt 560 imas sa linijskom ili rotacionom pumpom za gorivo,dal na njemu imas 14 ke ili 16 ke gume,ali on i sa odnosom brzina i u samom ubrzavanju uz brdo,zavukavanjem te cisterne nema sta da trazi pored mahindre 595 dti,emmanje trosi,em je brza u zadnjoj brzini od 560 ke....
595 di je po meni odlican traktorcic u tom cenovnom rangu,puno snage,okretna.Jedine po meni vece mane kod nje su taj prenji kraj koji je dosta nizak i nedostatak sinhronizovanoh menjaca,ali dobro za te pare odnos cene i performansi je dobar.