MAHINDRA

Nije ga ocrnio vec je to tako. I to toliko kosta. Necujes radio dok ga vozis😀 a razlika izmedju 6050i 6060 je nikakva isti traktori samo sto ovaj ima jos malo sire gume koje bas i nisu za medjurednu obradu jer je snjima sirok 194cm i malo deblje batkove a njihovi majstori kazu da su u sraf isti.

Mahindre ukupno za oko 20 god. da koju hiljadu , a ne model 6050
Sve je tako kao što sam nabrojao, i nema euro kačenje i još što šta
Da je izdrživ, jeste
Inače i ja ima mahindru 475 i zadovoljan sam sa njom a ova 6050 strašno zveči i sve navedeno

Nije ga ocrnio vec je to tako. I to toliko kosta. Necujes radio dok ga vozis😀 a razlika izmedju 6050i 6060 je nikakva isti traktori samo sto ovaj ima jos malo sire gume koje bas i nisu za medjurednu obradu jer je snjima sirok 194cm i malo deblje batkove a njihovi majstori kazu da su u sraf isti.
I 6060 nema mogućnost užih točkova pa je i širok za međurednu obradu

Jel ima ovde na forumu neko taj model 6050. Interesuje me kakav je potrosac i koliku prskalicu moze nositi

Док не почне да диже точкове сипај😁са 595 носим Прскалицу 660л што се тиче хидраулике нема једа,у брегу мора да се води рачуна хоће да лебди требао би још који тег.Да ако има неко да прода оригинал предњи тег нек јави у пп.

Је л' би те додатни тегови које би хтео да купиш коштали више или мање, него да ти их неки ливац излије?

Nazad
Vrh