MAHINDRA

Ne znam ime radnje a nemam ni broj možda će neko znati. Radnja se nalazi u ulici Miletićeva u Zrenjaninu blizu Baždara i drži samo delove za rusa ili probaj kod Lazara možda oni imaju ja tamo nisam gledao.

Pozdrav,
Jel ima nekog ko zna nesto o Solis traktorima? Kako su se pokazali, jel ih neko koristio, vozio?
Rekoh da pitam ovde obzirom da je isto indijski a i ova tema je mnogo aktivnija nego Solisova tema...

Hvala

Da li je neko možda ugrađivao dvostrani priključak hidraulike na 595 i gde se dovod može priključiti? Za povrat nije problem to može direktno u posudu.

Bila je jedna mahindra u oglasima sa ugradjenim dvostranim prikljuckom, bilo je cak i lepo slikano ali onda to nije bilo interesantno... U svakom slucaju bilo je prikljuceno ispod sedista na ploci pa me interesuje tacno gde.

Bila je jedna mahindra u oglasima sa ugradjenim dvostranim prikljuckom, bilo je cak i lepo slikano ali onda to nije bilo interesantno... U svakom slucaju bilo je prikljuceno ispod sedista na ploci pa me interesuje tacno gde.

Verovatno na ove slike mislis. Nadam se da ce moci da pomognu.

big20102013728-138234465.jpg

big20102013724-138234411.jpg

big20102013723-138234395.jpg

Nazad
Vrh