Stoji zamerka na buku, i ja imam istu primedbu, ali mi nije jasno samo jedno, da li si u Srbiji ovaj traktor sa kabinom kupio za ove novce ili u nekoj republici sa uračunatom subvencijom ili slično, pošto je u Srbiji 7030 sa kabinom preko 23000.Inače ja sam našao neke stare Leskovačke plugove dvobrazne , dosta velike, kod nas su korišćeni za zetora, ali sam ih skoro slomio pa su sada jednobrazni, a IMT 755 sam iskrivio posle 50m oranja. Inače kod mene je razrada starog voćnjaka pa ima puno dubara i sl. Traktor ima jako puno snage , nije veliki potrošač, reverzer solidno radi, ima nezavisno uključenje kardana, tj. ne možete u pokretu da pustate i gasite kardan. Zamerke: zaista velika buka unutra, dosta naporan menjač koji iako je sinhronizovan teško ubacuje, fali mu još malo tegova napred, čini mi se da ima 150kg, ali se lako odlepi od zemlje.Inače opšti utisak je da traktor ima jako puno snage i mislim da je dosta izdržljiv, sve je mehanika i smanjena je mogućnost kvarova, ali jednostavno nema kvalitet izrade kao zapadni traktori, kabina za koju se doplaćuje oko 2800 eura naprosto ne vredi te pare, prekidači za ventilaciju se koče, vrata se ne zatvaraju lepo i još koje sitnice. Moj utisak posle par meseci korišćenja je da traktor vredi upravo onoliko koliko košta, malo je bolji od IMT-a, taman za toliko i skuplji, a dosta je ispod CASE-a 60 ili 70 ali je zato od njega i jeftiniji.