MAHINDRA

Evo jedne Mahindre sa fabrickom kabinom

oegqa.jpg

@sale ratar Ja sve mislim da je taj bio bez kabine od banecuruga.Traktor 65 KS je bio sa tri brazde Vogel-Noot L 950.:ppozdrav:

Nešto ne verujem da se ova Mahindra sa slike proizvodi, mislim da je ovo neki probni model, mada možda se varam. Ali u jedno sam siguran, ova kabina i uopšte okruženje vozača je 3 svetlosne godine u odnosu na sadašnji 7030, ali je siguran sam i jedno 10 000 eura skuplji traktor, što zbog kabine, što zbog maske isl.

ja mialim da je to nekakav novi tip koji ce da nasledi ovaj sadasnji ili se jos nije pojavijo na nasem trzistu vidjecemo na sajmu.
lijepo izgleda trebala bi kabina biti konforna i smanjena buka

Nešto ne verujem da se ova Mahindra sa slike proizvodi, mislim da je ovo neki probni model, mada možda se varam. Ali u jedno sam siguran, ova kabina i uopšte okruženje vozača je 3 svetlosne godine u odnosu na sadašnji 7030, ali je siguran sam i jedno 10 000 eura skuplji traktor, što zbog kabine, što zbog maske isl.
kolega zica niste upravu,to je noviji model kao sto je kolega zico 78 rekao kosta 21000evra bez kabine
http://tractors.findthebest.com/l/157/Mahindra-7060-4WD-Shuttle

proizvodi se i te kako

Interesuje me ako neko zna da li moze sa mahindrom 7030 4wd da se obavlja medjuredna kultivacija i prskanje kukuruza

prednje gume su 11.2-24 a zadnje 16.9-30 znači da može špartati pošto sam ja na zetoru imao 16.9/28 i može da se šparta i sve ostale međuredne operacije

Kao i kod većine drugih traktora felne mogu da se okrenu pa se dobija dosta manja širina. Meni je to bitno zbog voća jer se sa 2m spoljne širine ona na taj način umanjuje na čini mi se 1.7m.

Sve mi nekako liči ova kabina sa 7030 i 6030 na onu koja ide na Case jx, pa nešto kontam s obzirom da se Case sklapa u Turskoj a Mahidrina kabina je Jariš Turska, da nije to ista kabina,

519awx.jpg

403740-case-jx55.jpg

Nazad
Vrh