Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj je bio i kod mene u dvorištu,i ja sam orao sa njim jedno veče 1,5 KJ.Bio mu zakačen novi trobrazdni Vogel-Noot.
Ova kabina je odlicnaEvo jedne Mahindre sa fabrickom kabinom
kolega zica niste upravu,to je noviji model kao sto je kolega zico 78 rekao kosta 21000evra bez kabineNešto ne verujem da se ova Mahindra sa slike proizvodi, mislim da je ovo neki probni model, mada možda se varam. Ali u jedno sam siguran, ova kabina i uopšte okruženje vozača je 3 svetlosne godine u odnosu na sadašnji 7030, ali je siguran sam i jedno 10 000 eura skuplji traktor, što zbog kabine, što zbog maske isl.
proizvodi se i te kakoNešto ne verujem da se ova Mahindra sa slike proizvodi, mislim da je ovo neki probni model, mada možda se varam. Ali u jedno sam siguran, ova kabina i uopšte okruženje vozača je 3 svetlosne godine u odnosu na sadašnji 7030, ali je siguran sam i jedno 10 000 eura skuplji traktor, što zbog kabine, što zbog maske isl.
ako je tacna cijena onda bi kod mene bila 15000.€ kad odbijem subvenciju mislim da to nije lose cijenakolega zica niste upravu,to je noviji model kao sto je kolega zico 78 rekao kosta 21000evra bez kabine
http://tractors.findthebest.com/l/157/Mahindra-7060-4WD-Shuttle