MAHINDRA

Evo i mog dok je još bio nov.
img2426.jpg

• Like
Reagovanja: PKB
Koliko je ks i koja je cena bila ,koliko ima najmanja mahindra ks i koja je cena ??

- - - - - - - - - -

Ako idu po oznaci onda je 57 ili 75 ali nebih reko po gabaritu ??

45 KS je ovaj sa slike 575 DI i ako me sećanje služi dobro koštao je 11500 sa PDV.Ovaj je 4 cilindara.Najmanji je 39 KS i tri cilindara je,a cene nove neznam.:ppozdrav:

Jako mi je drago što iznosite pozitivne komentare u vezi pouzdanosti Mahindra traktora jer ja kao budući vlasnik iste mogu da gledam traktor i da procenim da li mi se sviđa njegov izgled, da li mi odgovara broj brzina, snaga motora, podizna moć, veličina guma, kabina i sl. ali nikako ne mogu da znam da li su ti traktori pouzdani. Ovo bi trebalo da budu traktori za one koji nemaju para ili im jednostavno i ne treba zapadni traktori renomiranih proizvođača, a sa druge strane ne žele da kupe domaće ili eventualno kineske i ruske traktore zbog sumnji u kvalitet delova i uopšte izrade i sklapanja traktora.

• Like
Reagovanja: PKB
Ja sam kupio jel mi je trebao mali traktor za sitne poslove.Tako sam i ja gledao i domaće i zapadne,i kineske,i ruske a na kraju je pala odluka na njega.I nisam se pokajao što sam ga uzeo.Zahvalan je to traktorče,troši goriva ko upaljač.

Kolko para je mahindra od 45 ks...samo je vrh imao sam priliku da je vidim i sednem....sve je fulll.....meni bi pasovala mahindrica

Na koliko godina se moze zateci neki kredit za nju max rok otplate ??

Jako mi je drago što iznosite pozitivne komentare u vezi pouzdanosti Mahindra traktora jer ja kao budući vlasnik iste mogu da gledam traktor i da procenim da li mi se sviđa njegov izgled, da li mi odgovara broj brzina, snaga motora, podizna moć, veličina guma, kabina i sl. ali nikako ne mogu da znam da li su ti traktori pouzdani. Ovo bi trebalo da budu traktori za one koji nemaju para ili im jednostavno i ne treba zapadni traktori renomiranih proizvođača, a sa druge strane ne žele da kupe domaće ili eventualno kineske i ruske traktore zbog sumnji u kvalitet delova i uopšte izrade i sklapanja traktora.
Kolega ti prvo treba sa sobom da resis sta hoces!Ko kupi mahindru ne deluje kao da nema para s obzirom na njenu cenu koji god model.O pouzdanosti je suvisno divaniti jako je to relativno ali budi ubedjen da su ti traktori kvalitetniji od kineskih,nasih i ruskih(potrazi na netu sajt o njihovom pogonu tradiciji i kvalitetu celika) pa sad kako ti volja verovao ili ne ja razmisljam o novoj 7030 uz ovu koju sad imam 595DI.

Ja imam 6500, demo model. Nisam nesto puno radio sa njom posto je stigla jesenas (malo se vozao, uzorao 10-ak ari baste sa 2-braznim plugom...), sada je pod supom i ceka prolece.

Taj je bio i kod mene u dvorištu,i ja sam orao sa njim jedno veče 1,5 KJ.Bio mu zakačen novi trobrazdni Vogel-Noot.:osmeh:

Pitacu ga jel te se seca :haha:. Mislim da sam video neki klip na Youtube kako neka Mahindra vuce 3-brazni Vogel.

Jedan čovek iz Elemira pobedio na takmičenju oranja sutradan s njim na Srbobranskoj brazdi.:ppozdrav:

@kristal Prepoznao bih čoveka kad bi ga video,došli sa Draganom Svirčevićem iz Agropanonke.

Da, i ja mislim da je to bio naš cenjeni član Ganga. A što se tiče mene ja sam raskrstio, 7030 dolazi zasigurno za koji mesec, i to baš zbog pouzdanosti, niske potrošnje i isključivo mehanike bez elekktrike i kompjutera. Tačno je da ovo nije jeftin traktor ali su strani u istoj snazi dosta skuplji, pa sam zato rekao da je to jeftiniji ali naravno ne i jeftin traktor. Inače odgledao sam skoro sve što može da se nađe ali za ove modele 6030, 7030, ima zaista malo klipova na You tubu, svega nekoliko, ne znam zašto.
Ovi jači modeli ne dolaze do nas, a mislim da bi imali svoje kupce. Takođe kod nas nema u ponudi klasičnih voćarskih traktora, malih tesnih sa obe vuče i 60-70ks. ti traktori sa dobrom kabinom koštaju preko 20 000 a neretko i preko 30 000 eura. Mislim da sam na nekom austriskom sajtu, valjda njihov predstavnik za mahindru, video i te namenske traktore, ali ih kod nas nema.

Nazad
Vrh