Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ti prvo treba sa sobom da resis sta hoces!Ko kupi mahindru ne deluje kao da nema para s obzirom na njenu cenu koji god model.O pouzdanosti je suvisno divaniti jako je to relativno ali budi ubedjen da su ti traktori kvalitetniji od kineskih,nasih i ruskih(potrazi na netu sajt o njihovom pogonu tradiciji i kvalitetu celika) pa sad kako ti volja verovao ili ne ja razmisljam o novoj 7030 uz ovu koju sad imam 595DI.Jako mi je drago što iznosite pozitivne komentare u vezi pouzdanosti Mahindra traktora jer ja kao budući vlasnik iste mogu da gledam traktor i da procenim da li mi se sviđa njegov izgled, da li mi odgovara broj brzina, snaga motora, podizna moć, veličina guma, kabina i sl. ali nikako ne mogu da znam da li su ti traktori pouzdani. Ovo bi trebalo da budu traktori za one koji nemaju para ili im jednostavno i ne treba zapadni traktori renomiranih proizvođača, a sa druge strane ne žele da kupe domaće ili eventualno kineske i ruske traktore zbog sumnji u kvalitet delova i uopšte izrade i sklapanja traktora.
Jedan čovek iz Elemira pobedio na takmičenju oranja sutradan s njim na Srbobranskoj brazdi.