Šanana
Član
Jedva čekamo slike !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po mom mišljenju to su traktori u klasi, ili malo bolji, od naših IMT ali kad su se pravili kvalitetno pre 30 godina. Imaju neka poboljšanja u odnosu na njih, recimo malo bolje kabine, menjači, reverzer, i još nekih sitnica, buka im je skoro kao kod IMT-a, a cena trenutno u klasi naših IMT-a slične snage ili do 20% skuplji od IMT-a. Ko je godinama vozio naše traktore ovo će mu biti jako dobro, a ko je sedeo malo u stranim onda su ovi bučni i zaostali. E sad u pravu su i jedni i drugi po malo, ali generalno dosta masivan traktor, barem serije 6030 i 7030 koje sam ja gledao, mada ni ovi slabiji nisu ništa lošiji, sa malom potrošnjom, dosta snage, servom, isl. Ja sam recimo u konkurenciji kineza, naših i mahindre odabrao mahindru 7030 i nadam se da ću za 2 do 3 meseca postati ponosan vlasnik iste, pa ćemo pisati o manama jer ih sigurno ima, a i o vrlinama, kojih će nadam se biti više.
imas rusa za te pare da biras..Pa oni nisu normalni.Za 65ks dati 24000evra je stvarno strašno.
cist dokaz da ima vecih derikoza od ovih nasihNije to do Agropanonke http://www.machines4u.com.au/view/advert/2012-Mahindra-7030/66707/
ovo ispada oko 25.000 eura