prnjavor3
Član
ili je lud ili nije njegov treća solucija ne postoji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam na mojoj ugradio još i pomoćni cilindar pa sad imam problem, nema mesta napred za tegova koliko može da podigne i jedno što je meni smetalo jesu kratke donje poluge koje sam zamenio dužim pa i pored toga hidraulik je super mislim da ću ove zime nešto iskombinovati da postavim više tegova a da se može otvarati i hauba bez skidanja istih. Jedna napomena ja imam 595 DI Turbo a za ove veće neznam nisam stručan.7030 ima 8+8 brzina a za podizanje nije malo jer ja imam 595 i bez problema diše više od 1000kg tako da mu hidrolika sigurno je jača nego na rakovici 65 jer sam njega imao pa je sad ovaj kupljen umesto njega. A taj jedino može biti samo jači. Znam par njih koji sa 575 nose prskalicu od 650lit.
Što se tiče menjača za 7030, u pravu ste moja greška, ima 8 plus 8 brzina, smešno je što sam u brzini napisao 4 plus 4. Inače podizna moć zadnje hidraulike , da se razumemo, nije mala, ali kod nekih drugih traktora je veća, mada mislim da, kao što ste i napomenuli, to nije neki problem. E što se tegova napred tiče, on ima 6 tegova po 17 kg, što može da bude malo više, ali tako dolaze a ako neko hoće mora da doda. Takođe na 7030 dolaze jako loši akumulatori, na njih ne daju garanciju, a oni crkavaju posle 1 godine. Inače na ovom traktoru koji sam gledao, posle 2 godine nema kapi ulja, suv kao da je juče izašao iz fabrike.Još jedna dobra stvar je što je prvi servis na 250 sati besplatan, tj. vi kupujete ulje za motor, a filtere i "ruke" daju oni i dolaze na licu mesta takođe bez naknade.
#Kristal# To na vašem traktoru je ona jeftinija kabina ili drugi model jer krov lepše urađeno nego na našem.
2godine 400sati pa i ne radi sa njim ništa nemože ni znati kakav je traktor to služi samo da se vidi da ima
jedne godine sam brao sa mojim 575 i dvorednim nekih 40kj dok je RUS bio u kvaru suva jesen je bila i bere jako lepo samo zao mi ga bilo i vise neberem sa njimDa li neko bere sa 595?Ima li neko ima iskustva sa radom sa dvorednim beracem?