MAHINDRA

IMG_0748.jpg
[/URL][/IMG]
IMG_0749.jpg
[/URL][/IMG]
IMG_0750.jpg
[/URL][/IMG]

Stigla prinova 595 danas kupljen i doteran kući 15050e sa poteznicom za prikolicu i lux kabinom

Lepo...poznanik je svojevremeno takav traktor platio 10500 eura...pa vi vidite ko je tu vuk,a ko ovca...inace traktoric je ziva vatra,a ne trosi puno.dali mu je tvrdo kvacilo atila?

Meko mu je kvačilo i jako fino i lako se šalta bez krčenja. Jako je startan i pun snage i brz u transportu sa autom sam merio 45km/h a za ostalo videćemo na proleće kako će se pokazati

3.6m mu je radius okretanja ako se dobro sećam, mi smo baš uzeli za setvu i špartanje i te sitne poslove umesto rakovice koju smo prodali a za potrošnju u transportu mogu ti reći da je jako mali potrošač a u poslu ću videti

Posto je moj otac dobar prijatelj sa vlasnikom Agropanonke dobili smo je relativno jeftino, ali ona je demo model. Kao sto sam gore napisao isla je na prezentacije u Spaniji ili Portugalu (neznam tacno). Prestala je da ide na te prezentacije jer je sada izasla nova serija.

Odličan traktor jer sam sa tom pre par godina osvojio i Srbobransku brazdu u srednjoj kategoriji sa trobaznim vogelom.

Orao sam sa 595turbo 2*30 4spora to ide za neverovati,mislim da ova veca mora da gura 3*30 jedino me brine tezina ova mala je teska 2 500 sa kabinom a ova veca 2900,tako da postoji mogucnost da se ukopa jer nema tezine,jedne godine sam imao takav priblem sa rakovicom 76 dw motor ima snage ali ukopava se sa prednjom vucom plug 757.

kakava je razlika izmedju 475 i 575 sem tih tri konja jel ima jos neka razlika i jel zna neko koliko sada kostaju

Razlika je 5ks Kod mahindre 575 motor je Mahindra 2.5L 4-cyl diesel,a kod 475 je Mahindra 2.4L 4-cyl diesel sve ostalo je skoro isto. Pozdrav...
:ppozdrav:

Nazad
Vrh