Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gornja sovina 140e nova gornji zupcanik 4-te 30e polovan donnji zup.4-te 70e nov garnitura dihtunga za zadnji kraj 15e kuciste sa trkacima polovno 200e.MONTOYA je napisao(la):nije jeftino ni novo
dva zubčanika od 4-te i osovina glavna što ne nju ide konusni zubčanik 250e
To znaju samo ruski inženjeri.zombie_666 je napisao(la):Jel zna neko koji je prečnik vratila prednjeg pogona kod LTZ T40? Ako neko zna, zanima me i od kojeg čelika je napravljeno, kao i koliko snage T40 isporučuje naprijed kada mu je prednja vuča uključena.
pa jel sve to kupioPIFTA je napisao(la):Gornja sovina 140e nova gornji zupcanik 4-te 30e polovan donnji zup.4-te 70e nov garnitura dihtunga za zadnji kraj 15e kuciste sa trkacima polovno 200e.MONTOYA je napisao(la):nije jeftino ni novo
dva zubčanika od 4-te i osovina glavna što ne nju ide konusni zubčanik 250e
savoris je napisao(la):a ja imam problem sa kućištem volana , sastavio sam kućište zamijenio gumice ali volan radi samo do pola u desno i do pola u lijevo
bila je slomljena jedna opruga od onoga razvodnika unutra , zamijenio sam obje (origigi) ali kada sam sastavljao uvidjeo sam neke stvari koje mi baš inisu najjasnije
luft letve registruje razvodnik i onda daje naredbu ulju da ide lijevo ili desno , ali ona dva štifta koji su u oprugama i koji potiskuju šipku razvodnika jednostavno nisu po mome mišljenju imali dovoljnu dužinu
bili su 23mm i kako sam god mjerkao oni nisu imali nikakvu funkciju , stavio sam 29mm i razvodnik radi ali samo do pola
bem ti ovaj sistem volana nisam u životu vidio goru stvar
ima li neko veze o ovom sranju