Na ovom ruskom forumu http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1992941 sam našao neki katalog za T-40 pa ako nekom treba neka se registruje i skine.Ima još dosta kojekakvih kataloga i uputstava za traktore kombajne i automobile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam jaaaaaaaa..........Rale 83 je napisao(la):Imali na forumu neko TORNADO AB 60
D.R.E.D je napisao(la):Ima moj tast kupio ga novog 2004 -te .
Jesu li stvarno zestoke krsinestiv je napisao(la):Imam jaaaaaaaa..........Rale 83 je napisao(la):Imali na forumu neko TORNADO AB 60
zombie_666 je napisao(la):
savoris je napisao(la):zombie_666 je napisao(la):
Znam jbga...al ne da otac ni spomenut, ruzan mu . Jbga, a fakat je djaba. Moze se sigurno uzet za 900E, ulozit jos nekih 500-600E u sredjivanje, dijelove sitne (ako nema neku krupnu mahanu), farbanje, mozda i gume neke i imas traktor za sve poslove, čak i bez prednje vuče. Jednog dana, kad budem imao malo para viška, kupiću sebi neki ovakav T40 (po mogućnosti duplak) da ga udesim po sopstvenom nahodjenju, kao hobi. Jedna od stvari koje planiram je novi dizajn kabine
nije skup , za 500 evra možeš uzeti cijeli prednji most i još koji dinar na njega i imaš sasvim solidan traktor
koliko radnih sati ima , kako izlazi sa lamelom i korpom na kraj, cuo sam i spojnicka da oce da strada na njemu , kako funkcionisde prednja vuca videomsam traktor sa 1000 rs da ima puno lufta u kardanskom prenosniku , kako se ponasa menjac , koliko brzina imaD.R.E.D je napisao(la):Rale83
Ima nekih svojih mana al je rus sipaj nafte ulja delovi nisu skupi i vozi ...