Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U ataru sela Novi Kozjak kod Alibunara aktivisti Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije zabeležili su novi slučaj krivolova prepelice, a u njemu su učestvovali lovočuvar I.B. (25) i predsednik lovačkog društva D.V. (49) iz Novog kozjaka
Ovaj epilog je zavrsio na sudu koliko sam upoznat sa time posto su imali sve uredne dozvole i nisu lovili sa vabilicama nego su posle tri sata zeleni doneli vabilice u MUP u kojem je pravljen zapisnik,ali u toku pretresa u ataru one nisu bile pronadjene i to je i policija potvrdila koja je bila na mestu uvidjaja!MASAKRIRALI PREPELICE: Predsednik lovačkog društva i lovočuvar pobili silne ptice! - izvor telegraf.rs
Nešto slično je bilo nedavno u okolini Apatina. Samo je kod nas predsednik udruženja posle rekao da je sve bilo po zakonu, mada im je policija oduzela sve po nekom osnovu.
Ovakve stvari samo bacaju ljagu na poštene lovce.
Sve zavisi koliko si spreman para da ulozis za optiku jer za 30-06 ipak mora biti malo kvalitetnija. Od nekih finansijski pristupacnih,a kvalitetnih moj bi predlog bio Redfild Revolution 3-9x40-50 a ako hoces nesto jos bolje onda Svarovski,Smith&Bender,Zeiss,Leupold VX2 ili3 serije!Jel neko skoro kupovao optiku za karabin koju bi preporucili za 30.06
Moze i Nikon ali iz monarh serije bas sam sada gledao u Win-Winu 45000din inace nisam znao da ih i oni prodaju!Pogledaj Nikon optike.Garancija 30godina uz dosta povoljne cene.
Ako i na nju daju 30god.garancije uzmi je slobodno i neberi brigu!Sta mislite o Nikon prostaff 3-9x40 optici
Имаш у Новом Милошеву, човека ко штави коже, цена је 2000 динара била,мислим да би и одрао, ако ти треба број јави на ПП.Zna li neko da li ima neko ko bi odrao lisicu I ustavio kozu u okolini Zrenjanina, Novog sada ili slicno ?