Lovačka tema

Pa ja nisam hteo namerno da čisitim i diram tu rđu da ne napravim još veće zlo.Cevi s iznutra super samo spolja na par mesta je problem.Otiću do tog Budišina jer mi je on blizu pa videti .Znate li možda orjentaciono kako se kreće cena bruniranja i ostalog

Možeš i wd 40 da koristiš za čišćenje, Budišina ćeš lako naći ima nacrtanu pusku na zabadu kuće,
Za cenu ćes morati pozvati, Meni je pre nekoliko godina bronirao pusku jako dobro ja sam zadovoljan,
Ako ti treba još neka informacija pitaj.:ppozdrav:

Malopre stigao sa prebrojavanje zeca nas 50 lovaca na dva terena ukupno 22 zeca izbrojana jako lose,a i los odziv lovaca jer najverovatnije naredne 2-3 god.necemo ih loviti pa odma opalo i interesovanje za prebrojavanje!::jako_besan::

Нама је данас изгледа био последњи излазак на фазана. Да није избора, можда би имали још један.

Диклофен, ја ћу ти рећи само да једино Парошки ради брунирање на хладно. Пошто видим да си нов у овоме, мој пријатељски савет ти је да радиш како треба да не би после морао 2х да радиш брунирање иначе ће ти се касније временом цеви разићи на ловачкој.

О овоме ти причам, да не помисле неки како паметујем.

copy-of-picture-825.jpg

Овако изгледа пушка када Парошки заврши са њом.

bruniranje-2.jpg

Ја сам ти рекао што сам имао, а ти како ти воља. Само, у овоме, "јефтиније" те ипак изађе скупље ако будеш морао 2х да радиш исти посао.

Ima li neko na prodaju štenad NKD?Naravno od dobrih roditelja i sa regularnim papirima ,a ne kupljenim....

Могу да се распитам код једног другара који има врхунског мужјака, да ли је његов пас парио неку кују или већ има штенаца од ранијег парења. Знам да су се потомци тог пса баш показали у раду. Стриц има куче од тог пса, око 8 месеци, па ћемо видети како ће се и оно показати. За сада каже да куче има добар нос.

Danas sekao neka drva pored potoka i naidjem na ukaljano drvo od blata,najverovatnije od divlje svinje,posto sam imao u sebe metar aj bas da izmerim visinu ukaljanog drveka kad ono 125,kazu da ima jedan veliki primerak,jer je ovde raj za njih u gulezu,koliko bi bila prosecna tezina ovog vepra..

Scime ovaj lovi?? ko da je ekserima napunio
municiju. u meine samo dno fzan se nako rasprsno
u zraku ali ta sam g pogodio Remintovom 2com.

Nazad
Vrh