Lovačka tema

Imali lovaca na forumu da su u Curuskom uduruzenju?

Diklofen to uradio par nedelja pre tog polaganja.U svakom slučaju hvala.
Evo dva najmlađa člana moje porodice.Sve nas je zaboravio od kad je Kića(kuče) stigao.
73knj4.jpg

Evo malo slika
a7uny2u8.jpg
pe4egu4a.jpg
e5equ6e6.jpg
2y3e5y4y.jpg
use8u5un.jpg
ereba5eh.jpg
2yry2uge.jpg

Melirani je ker Bobiša ima 12god i vise ne zeli da ide u lov kad me vidi nedeljom ujutru u čizmama on se sakrije i tako zadnjih 2god
čokoladna je kuja Aska stara 18meseci odlicna je mada je malo žestoka za moj pojam.

Cestitam NeLe na ulovu mi juce onako solidno prosli ali jako smo puno imali promasaja u odnosu na prvi dan.E jel ovo ona famozna ruskinja(IZ12 ili 27) :osmeh:

Pozdravvvv svim lovcima!!! Nisam lovac ali imam predobru nemacku terijerku koja ima neki 4-5godina da li bih mogao da je istreniram za lov posto mzd krenem u lov da napomenem da je luda za pacovima koliko je pacova ulovial zabrojao bih se pri brojanjuu :D Samo je zgrabim za vrat i odnesem i ona pocinje da ludi za pacovima :D Ili je previse kasno za nju :/

Predlazem da pod hitno svi lovci napune pistolje,puske,mitraljeze,snajpere i ostalu tesku artiljeriju i krenu u rat protiv par lisica sto je ostalo u nasim atarima!!!! vreme je da uzgajamo miseve i ostalu gamad!!!! do zadnje lisice!!!!

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh