Lovačka tema

draganpan Mislim da kod nas odnesu samo rep pa naplate crvenu !

Tomo VS
Kod nas prave od repova, doduše treba više komada pa naprave CUBOK sa krompirima. Imam sad par komada pa ako hoćeš da se dogovorimo pa da "udružimo snage" pa da napravimo jedan CUBOK il kod tebe il kod mene, pa da zovnemo ove naše drugare koji još nisu probali taj specijalitet :osmeh:
Moze ja sam za,a i bas bi voleo da probam tj CUBOK eto ako su kolege forumasi raspolozeni da dodju i degustiraju lisicije specialitete!:ppozdrav:

Kad je već reč o psu i to još lovačkom ......:osmeh:
[video=youtube_share;4Zkf3YDQYaA]http://youtu.be/4Zkf3YDQYaA[/video]

Doduše ovaj na snimku i nije baš lovački.....

Zaista bi bilo zanimljivo videti kome je u interesu da se ovako senzacionalistički objavi tekst, sa katastrofalnim slikama iz ko zna koje zemlje.

Horor: Vlada odobrila pokolj jelena u „Đerdapu“ (UZNEMIRUJUĆE SLIKE) - izvor blic.rs

Zanimljivo je da se kao autori vesti navode samo inicijali - S.B. - K.M., a slike su preuzete sa sledeće stranice, treba obratiti pažnju samo na jezik.

The hunting games - izvor odakle su preuzete slike, sa ciljem da se prikaže kao da su to lovci iz Srbije bili u lovu

Sa nekog kineskog sajta skinuli slike i sada blate naše lovce !!! Sve je to propaganda plaćena od strane nekih...............::lose::::jako_besan::

Što je najgore, ne bih rekao da je to plaćeno, da je neko uzeo pare da objavi ovakav tekst i odabere ovake slike to bi bilo očekivano, ali sumljam da je neko platio, nego više neko onako iz glave da malo bude interesantan.

Posto su sva preduzeca na slican nacin prosla pre pivatizacije(prvo unisti i oblati,pa privatizuj)sada su na red dosla lovista jos su jedino ona i zemlja u drzavnom vlasnistvu sa mogucnoscu ostvarivanje velikog profita!Pa kada prodaju lovista i privatnici ih sjebu ko u Hrvatskoj opet ce nama da ih vrate da bi ih povratili u zivot!

Posto su sva preduzeca na slican nacin prosla pre pivatizacije(prvo unisti i oblati,pa privatizuj)sada su na red dosla lovista jos su jedino ona i zemlja u drzavnom vlasnistvu sa mogucnoscu ostvarivanje velikog profita!Pa kada prodaju lovista i privatnici ih sjebu ko u Hrvatskoj opet ce nama da ih vrate da bi ih povratili u zivot!

Isto je i sa ribolovnim vodama tj sa "zasticenim parkovima prirode". Prvo unistavaj koliko god mozes i placaj druge da unistavaju, a onda se pojavi kao dusebriznik i staratelj i otkupi za jeftine pare. Eeeee onda dolaze njegova "pravila igre i lepoga ponasanja".

Типично за наше новинарчиће који пишу, ето само да би нешто написали и добили плату за то. Па још то објаве као сензационалну вест.

У Јапану на једном острву ловци су дужни да убију, намерно кажем убију а не одстреле јер нећу ни пред ким да се сакривам, 60.000 јелена годишње јер немају природног непријатеља и пренамножили су се.

Замислите тек тај призор, каква би то вест код нас била... када тако пишу за 100 јединки јеленске дивљачи, а где су ових 60.000.
Наслов са "УЗНЕМИРАВАЈУЋЕ СЛИКЕ", пих будале. Ја не видим шта је ту узнемиравајуће? :sta:
И добар им онај јелен на последњој слици. :haha::haha::haha:

Ја мојој куји, углавном, ставим огрлицу и није било толико проблема. Некад сам видео да закачи, али баш ретко, само ни једном се није десило да остане.

Ako znate da negde u vašoj okolini ili u globalu bilo gde na teritorji srbije ima uskoro polaganje lovačkog ispita molim Vas da mi javite na pp ili 0600848851.

Ako išta čujete javite.Od juna se najavljuje da će ići po nekom novom mnogo rigoroznijem sistemu.

- - - - - - - - - -

Na puškama koje sam dobio(nasledio) ima po malo korozije na spoljašnjem delu cevi.Radi se o Zastavi 8x57 i položari poljskoj 16.Šta preporučujete da se odradi?Znači ne ja da je radim ili išta nego puškar.I znate li nekog dobrog puškar iz Zr ili NS?

@Diklofen
Prvo ocisti dobro pusku, recimo sa vojnim uljem "cinol" jer ono sluzi i za ciscenje i za podmazivanje. Ako je ispod korozije propao brun onda moras kod nekog da bruniras cevi.

Diklofen
Imas puskara u ZR u ulici Carnojeviceva i zove se Stevan Budisin! A ti mozes puske da ocistis i videces koliko su ostecene bitno je da nisu unutrasnje cevi ostecenje a spoljne se srede samo polako!!

Ako išta čujete javite.Od juna se najavljuje da će ići po nekom novom mnogo rigoroznijem sistemu.

- - - - - - - - - -

Na puškama koje sam dobio(nasledio) ima po malo korozije na spoljašnjem delu cevi.Radi se o Zastavi 8x57 i položari poljskoj 16.Šta preporučujete da se odradi?Znači ne ja da je radim ili išta nego puškar.I znate li nekog dobrog puškar iz Zr ili NS?
Imas svetozara Budisina u Zrenjaninu carnojeviceva 31 023/524-772,a u Novom Sadu Svetozara Paroskog temerinska 51 064/114-37-93!Obadva puskara za respekt!

Nazad
Vrh