frenky
Član
Nije s karabina nego oko njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na ceku izadjem oko 16h,a ceka se do 19h pa posto nema snega reflektor je tu da pomogne da bi se u mraku lisica lakse videla i odstrelila!Kolko vidim lov se odvijao nocu sa reflektorom... ?
Prave viršle.Šta radite posle sa tim lisicama što odstrelite ?
Prave viršle.![]()
Koze inace idu za bunde,a u Srbiji se zadnje tri godine vrsi oralna vakcinacija lisica od besnila tako da su sa te strane gospodje sigurneDobro je što prave viršle! Ja pomislio da prave bunde, pa mi žao onih gospoja koje bi te bunde nosile da ne dobiju BESNILO od tih lisica![]()
Koze inace idu za bunde,a u Srbiji se zadnje tri godine vrsi oralna vakcinacija lisica od besnila tako da su sa te strane gospodje sigurne!A meso ide u kotlic odstoji 24h u pacu i onda kad se kuva stavi se malo vise ljute papricice,lorbera,bibera,kima,karafincilca,itd,... da ne odajem recept do kraja inace bude prste da polizes!
Stvarno je izvrsno meso od lisice (isto iz kotlica) ali jako imao sam jednom prilike da probam.......
Koze inace idu za bunde,a u Srbiji se zadnje tri godine vrsi oralna vakcinacija lisica od besnila tako da su sa te strane gospodje sigurne!A meso ide u kotlic odstoji 24h u pacu i onda kad se kuva stavi se malo vise ljute papricice,lorbera,bibera,kima,karafincilca,itd,... da ne odajem recept do kraja inace bude prste da polizes!
Postoji obaveza svakog udruzenja da odredjen broj lisica dostavi ovlascenoj ustanovi na ispitivanje i za to drzava placa 1000 din/kom. Moje drustvo taj novac preusmerava na clanarinu lovcu koji je dostavio lisicu, i to je bio jedini nacin da nateramo ljude da ih dostave inace puce kazna od strane inspektora, za neispunjen plan pregleda.Šta radite posle sa tim lisicama što odstrelite ?
Ma bude posna ko i zec na raznju treba bas dosta slanine potrositi na spikovanje ,a i kuvanje je sigurnije da ce ubiti sve u mesu ako ima bilo kakvu bolest.Mada mi uvek gledamo da meso ostavimo od onih najlepsih krupnih!Jel stavljate nekad lisicu na razanj?Pitam, jel od lovaca se sve moze ocekivati.
![]()
Posto neznam da postavljam klipove sa YOUTUBE-a evo sta da ukucas i da se uveris da se i lisice jedu:"A WILD MAN EATING A FOX,KRISTOFFER CLAUSEN"Dajte ljudi,ko jede lisicu,mislim ne znam ,nisam nikad probao,al ne sto i ne bih,jeo sam meso medveda,i ovde jeddemo meso jazavca,tj jeli smo dok je jamarenje bilo dozvoljeno pa pred zimu se izvadje onako utovljeni od kuruza,pa se lepo odrade i odime...