Lovačka tema

4gj90p.jpg

Ova majstorica je okrivljena da je udavila 55 fazana pa sam morao da joj presudim.:haha::haha:

Neki dan je komsija imao pokolj u toru sa ovcama,udavljene tri ovce i jagnje,pojedeno je samo srce i dzigerica,bilo je i par ovaca povredjeni sa zubima al su prezivele,posto nisam lovac neznam o kojoj zivotinji je rec,neki kazu da je to bio vuk,e sad..

Gde bre vuk? Na fruskoj gori? To su sakali druze oni caruju po vojvodini a gde ima vukova oni ne prilaze!

- - - - - - - - - -

Ova majstorica je okrivljena da je udavila 55 fazana pa sam morao da joj presudim.:haha::haha:
Nisam siguran al mislim da je ta majstorica u pokraini zasticena pa bolje batali slikanje, drugarski savet!

Bez brige i lovački priručnik se slaže da je dozvoljeno u blizini fazanerija i odgajališta kada pravi štetu.A i ne sumljamo u Miloševu lovačku etiku dokazao se dosta u ovoj temi

Бане, но сикирики. Нема везе оружје са том штеточином. Ископана је из рупе у сред фазанерије и добила је са "говњиву" мотку. :cool:

Hteo sam u zabavu....... ali ipak je preovladala ova tema
[video=youtube_share;yiq8uVMTaBY]http://youtu.be/yiq8uVMTaBY[/video]

Prvo sam mislio da je nameštaljka ali ni sad nisam siguran :sta:

Ovakav isti slucaj se meni desio samo sa lisicom. Ispucao sam svih pet metaka iz 223r a ona se nije pomerila, kao da je znala da je necu pogoditi, onda je dotrcao drugar i on je ubio. Posle kuci pricam sta se desilo jer dotat nikad nisam promasio, kad majka prizna da je brisala prasinu i karabin joj ispao iz ruke i bio pomeren zadnji nisan.

Ovakav isti slucaj se meni desio samo sa lisicom. Ispucao sam svih pet metaka iz 223r a ona se nije pomerila, kao da je znala da je necu pogoditi, onda je dotrcao drugar i on je ubio. Posle kuci pricam sta se desilo jer dotat nikad nisam promasio, kad majka prizna da je brisala prasinu i karabin joj ispao iz ruke i bio pomeren zadnji nisan.

Pa okud ona bas da brise karabin?:osmeh:

Nazad
Vrh