Lovačka tema

afg19l.jpg

E ko je je veći od nas dvojica - pitanje je sad:ppozdrav::haha:

Ветар наноси мирисе дивљачи из канала.

dsc0103.jpg

Мали шваба учи занат. :osmeh:

dsc0107.jpg

И фијаско почиње. :cool:

dsc0108.jpg

Следећи на реду.

dsc0110.jpg

Шефе, изгледа да се нешто крије овде. :haha:

dsc0114.jpg

А има вас још.

dsc0123.jpg

Марка после 100м извлачења са места где је претходна слика.

dsc0126.jpg

И још 80м одатле се диже, мој осмех на лицу. :osmeh:

dsc0130.jpg

Било је тога још, али нисам баш ни све сликао. Бојао сам се да не буде много онима што кажу да ми кера никако не ради.
empathy.gif
emoticon-00110-tongueout.gif

Али, ја нисам Зоран. :osmeh:
Да, код Црногорца у ардали. Та три петла, 4-5 кока и 1 зец.

Некако сам више убеђен да сте то по обичају претрчали, а не пречешљали.
Иначе оног последњег фазана ког је Милош окачио увхатила је ова "сивуља", како је он зове.

Као да сам био ту. Тако је био његов први излазак у лов пре пар година док сам имао Беста. На забрану, код Батуле на њиви Бест стане у марку. И ми сви као ловци са дужим стажом пустимо њега да први пут пуца. Ставио пушку у раме и полако се примиче керу, корак по корак. :haha:

Mi danas poceli sa uzgojno selektivnim odstrelom srna i opet moja malenkost je imala tu cast da otvori sezonu.Karabin Zastava M85 223r,optika redfield revolution 3-9x40 i municija PPU Monarh 55greina proverena kombinacija dokazana ko zna koji put,a udaljenost nekih 100m
dscn0188.jpg

Свака част Томо.:ppozdrav:

Ја никад у животу нисам видео више срнеће дивљачи него до јуче поред аутопута кроз Хрватску. Сигурно преко 50 грла срнеће дивљачи. Предивни призори који су за моје ловиште још само недостижан сан, без обзира што им квалитет трофеја није баш на неком нивоу. Чека колико хоћете.

Nazad
Vrh