Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam je ja nije losa za lov predatora i srnece divljaci do max 200m za nesto krupnije tipa d.s. nije mada moze da posluzi za odstrel nazimadi i dosta je precizna a cene su sarekolike zavisi kako je odradjena od 250-450evra!Ima li neko iskustva sa zastavinim poluautomatskim karabinom 7,62x39 mislim da je oznaka lpk 96. Kako su se pokazali i za koje pare moze da se nadje takva puska
Ja planiram da se uclanim u nase lovacko drustvo i lovio bi iskljucivo lisicu sakala... Za sta kazes da je ta puska dobra. Kod nas i nema divljih svinja sem kad retko nalete u prolazu. Jos jedno pitanje , da li je u Vojvodini ukinita zabrana lova na jazavca
Ako ces da lovis lisicu i sakala onda ti je i moj predlog 223r!Ja planiram da se uclanim u nase lovacko drustvo i lovio bi iskljucivo lisicu sakala... Za sta kazes da je ta puska dobra. Kod nas i nema divljih svinja sem kad retko nalete u prolazu. Jos jedno pitanje , da li je u Vojvodini ukinita zabrana lova na jazavca
Tako je "U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita"Не убија калибар, него погодак.