Lovačka tema

Ma reko da nisu kojim slucajem lupili u tanjiracu:osmeh: ,a u nedelju ima da leti perije.Nego idete li na sajam ili ste vec bili?

Jel cemu ili je po tradiciji i obicaju gori od proslogodisnjega?Posto sam obecao klincima da cu ih voditi pa da znam sta da ocekujem!

И ја сам исто био јуче. Као и сваке године, све лошије и лошије.

Што је недеља ближа, ја све нестрпљивији. Јутрос кренуо код кума да утоваримо свиње, а оно мраз... одмах се сетим лова. :osmeh:

Znaci nista nisam propustio sto se tice sajma.
Evo malo slika od mene, ovako je bilo letos

[video]http://tinypic.com/player.php?v=lf7ko&s=5#.UlBdvtIwrC8[/video]

A sada se pripremamo za lov zeca i fazana koji u mom lu pocinje prve nedelje novembra

Mlada nada 13 meseci stara u prvi par izlazaka odusevila.

A bili smo i na izlozbi :)

Ja sada dosao iz lova jbs lov usli u neki semenski kukuruz kad je jato poletelo svi se podmirili u roku 5 minuta!Nema lova dok nedobiju repove i malo mraz ne pritegne!

Današnji,prvi ove godine.:osmeh:
seq4nk.jpg

Pomagajte ljudi. Imam veliki problem sa jazavcima. Duz jedne njive imam kanal u koji su se uselili jazavci. Ima 4-5 rupa u koje ja sa 100kg mogu da se uvucem kolike su, iskopali su par prikolica zemlje, nece niko i ne moze da ih izjamari a ne znam kako da ih se resim

vidi sa lovcima ili neki odgajivac nemackih lovnih ja sad imam nlt da si blize ja bih pustio mog

Ma kakvi slikacu ako stignem pa da vidis kakve su rupe, tu jedino da bager imam, a pre dve godine su tu dva NLTa poginuli i uspeli smo da izvadimo jednog preko 20kg jazu. Sad su rupe mnogo dublje tako da bez bagera ne vredi kopati :osmeh: Jedino neke yamke jer ne znam sta mi drugo preostaje

Nazad
Vrh