Miloš D.T
Član
Koja sportska?Poluautomat ili položara 16?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sutra u lov sa kalibrom 16.![]()
Лепо, верујем да нећеш остати на једном калибру. Мада, за лов је најбитнија добра екипа. Ја сам због неодговорних чланова одустао од лова а када сам се припремао да постанем ловац као ентузијаста сам набавио следеће калибре: 30-06 Спрингфилд, 7 Рем. Маг. и 7,62 х 39 (за дострељивање дивљачи 357 Маг. са цевком 6"); од неолучених цеви у калибру 12 ту је била положара Застава, бокерица ИЖ 27 са ејекторима и пумпарица Мозберг 835 Улти-Маг (патрона дужа за 13мм од магнума али то је било због лова барских птица челичном сачмом па да се компензује губитак). У Крагујевцу сам био резервисао и карабин 375 Холанд Холанд али су ме, због моје конституције, убедили да га не купујем јер је прејак а практично је то најмањи тропски калибар (велика енергија трзаја).Pozdrav ja volim lov i idem cesto ja imam karabin vincester 308
Некад је могло. Чак смо без проблема увозили опрему и материјал за рилоудинг. У клубу смо користили РЦБС опрему за дисциплине са централним паљењем а ја сам код куће имао Хорнадијеву пресу за патроне којом сам могао једним потезом ручке да обавеим све операције на кружном току од избијања каписле до затварања патроне. Тако смо имали квалитетније елаборације за 70-80% нижу цену.фина збирка, само штета што код нас није закон као у нормалним земљама да се могу носити и кратке цевке за самилосни хитац.
ja nikad gore proso nisam,da mi kuja nije uhvatila fazan na leglo,dodjoh ja kuci prazih sakaOvog je danas grom pogodio.![]()
![]()