Lovačka tema

Ево једна слика за успаване пољопривреднике ловце.

110hqnl.jpg

Ала ће овај домаћин да се обрадује када види њиву. ::samo bes:: Дивље свиње истеране због поплаве направиле карамбол само такав.

i mi bi startovali samo bi pucali na nebo kod nas ih ima bas slabo nista do glavne sezone

Kod nas ako bude sve OK veceras dobijamo dozvole,trebalo je juce ali sekretar majmun nezna kako da sabotira lov pa se ceo dan nije javljao na telefon isli i kod njega kuci ali i tamo ga nismo nasli pa smo morali da vrsimo pritisak na predsednika udruzenja!

Свака част Бато.

Неки су се снабдели муницијом и чекају прву шицару да провере да ли је Винчестер као што је некад био.

p1110057.jpg

Само за трећу (флаша).

Lovci pomagajte.
Dobio danas dozvolu za nabavku lovacke puske, gledam danas na internetu, milion pusaka. Ima li neko predlog koju pusku kupiti?

E to je ono najgore, ne znam ni sam do koliko para. Jel bolje kupiti bokericu ili neku petometku, novo ili polovno?

Ako si u nogučnosti kupi novu,e sad bokerica ili petometka je stvar ukusa.

- - - - - - - - - -

2merhvq.jpg

Ovakva je moja.Platio sam je 2008 na sajmu u Novom Sadu 900 evra.

Све зависи колико волиш да пуцаш. Са петометком потрошиш више муниције, више се испуцаш. Кад одлучиш колико пара ћеш одвојити за пушку, тада можеш очекивати неки конкретнији одговор од колега.

Nazad
Vrh