Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Сремачка шицара: 2 јајета и флаша.
Прво јаје на 10-15м, друго на око 30-35м и флаша на неких 70м. Немојте ме држати баш тачно за бројке.
Глинени голубови: 10 комада.
Цена и једне и друге дисциплине је 500 динара. Биће обезбеђен ручак за госте. Награде ће бити новчане у зависности од броја уплата.
Сви су добродошли. Надам се да ћемо се видети у Доњем Товарнику, општина Пећинци 14.07.2012.
Да приближим мало некима који никад нису чули за моје село. Шабац 30км, Београд 45км, Нови Сад 55км, Рума 30км, Сремска Митровица 45км. Ако неко буде желео и помоћ у виду карте, није проблем и то да одрадим.
Osete da nisi lovac pa im sve milo kada ga jedu,a ti uzmi pa zovni nas da ih mi prevaspitamo za dve,tri noci bi im presela gozba!Hajde da upitam i lovce,zasto divlje svinje na njivi jedu samo moj kukuruz a drugi ne diraju,sta ona to oseti.
Pozdrav ljudi, molim vas za jedan odgovor, koliki rov srndać ne može da preskoči? Dobar pogled!