Lovačka tema

jutro-vece,dve zenke i muzjak.
sdc10779.jpg
sdc10783.jpg

U delu foruma oglasi oglasio sam prodaju lovačkog karabina,licima sa nabavnom dozvolom,koga zanima neka pogleda oglas.Evo slike sa interneta,zasad nemam drugu.

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Svim kolegama Lovcima lovnim radnicima Srecna danasnja slava Sv,Evstatije,Dobar Pogled jos bolji ulov i naravno puno zdravlja i lovacke Srece.Ko je u blizini neka svrati zakuvalo se dobro Lovacki kako ide:ppozdrav:

Slabo ima petlova pa idu i koke.Od ukupne kolicine pustenih 2/3 koke a 1/3 petlova.Na zeca zabrana vec treca godina.Prvo voda pa posle sakali napravili cirkus.Nema ga ni za sliku

Auuu,bas bio dobar nasad pilica....
A sto ne trebite sakale,par dana zaredjate na vabilicu i eto rezultata.
Kod nas ga ima,al nije kao prosla godina,mislim da cemo jedan izlazak manje raditi,ali....videcemo kad zaladi malo bolje,na prebrojavanju je bilo ok,al ga nesto nevidjam,svukao se i on do vode...

Mi smo juce otvorili lovnu sezonu i ako se"po jutru dan poznaje"ceka nas najlosija sezona u zadnjih 10god.nasoj grupi falilo tri a bilo je grupa koje su jedva imale 3-4 fazana a sve velike grupe(10-12)lovaca.Fazani nikakvi jos nemaju repa a navodno pusteni od 16nedelja ali po mome cini mi se da tek sada imaju tih 16 nedelja ja i otac smo imali srece pa smo uspeli da odstrelimo matore divljake repandze dugacke i kad polete ko avion brzi a kad zapevaju andrenalin te zdrma u momentu.Jako puno imamo lisica neverovatno su se namnozile za zadnje dve godine tako da smo ih samo lepo utovili sa pustenim fazanima i sa zecom nas ceka losa sezona jos nasi oce tri puta da ga lovimo ako to bude ima da ga pamtimo i gledamo samo na slikama.

Mi smo juce otvorili lovnu sezonu i ako se"po jutru dan poznaje"ceka nas najlosija sezona u zadnjih 10god.nasoj grupi falilo tri a bilo je grupa koje su jedva imale 3-4 fazana a sve velike grupe(10-12)lovaca.Fazani nikakvi jos nemaju repa a navodno pusteni od 16nedelja ali po mome cini mi se da tek sada imaju tih 16 nedelja ja i otac smo imali srece pa smo uspeli da odstrelimo matore divljake repandze dugacke i kad polete ko avion brzi a kad zapevaju andrenalin te zdrma u momentu.Jako puno imamo lisica neverovatno su se namnozile za zadnje dve godine tako da smo ih samo lepo utovili sa pustenim fazanima i sa zecom nas ceka losa sezona jos nasi oce tri puta da ga lovimo ako to bude ima da ga pamtimo i gledamo samo na slikama.

U Srbobranu slična situacija, jedino što se planira dva izlaska na zeca.Jedan sigurno, pa nakon analize očiju, eventualno drugi.

Ja bi trebao da idem u goste u Silbas,dobio nagradu na pucanju glinenih golubova,a otvaranje kod nas,a ja grupovodja a zamenik nece biti tu,pa cu videti sta cu,valjalo bi ici garant ce biti lepo druzenje.

Kod mene lov pocinje 28 oktobra. Ove godine ce biti pet uzastopno kako zeca lovimo jedan ili dva lovna dana, nesto smo unosili pa je situacija sa zecom zadovoljavajuca.

Prosli vikend sam spasao jednog malca od macke u sred sela

Nazad
Vrh