Lovačka tema

Ti bretoncu se neke blage naravi kad se tako lako pomire sa tim da ih ne vodiš u lov, ova moja nemica ako kojim slučajem propustim izlazak laje i zavija tako jako da je čuje pola sela, i sve komšije mi skidaju sve Bogove :haha:

Ma i ovi moji prave karambol, ali nisam kuci tako da .... :) najgore je leti kada se love prepelice pa ekipa koja ostaje u boksovima pocinje sa ''pesmom'' lajanja tako da komsijama ne treba sat da ih budu:haha:

Ove sezone kod mene u L.D. "Braća Nedići" zec se nije lovio a lov na fazana je obustavljen jer divljači nema.Sezona mršava.

Kakvo je stanje današnjeg lova kolege lovci? Ja danas nisam išao, jutros bila neka kiša pa mi se nije išlo, a nemicu nisam uspeo da potkupim salamom morao sam da je pustim, ceo dan je puštena na dvorištu.

Danas pala dva petla.
Juce sam bio u lovu na svinje u Visnjicevu,pao vepar od jedno 150kg,ja nista jbg vise srece drugi put,zato smo terali kera u l.domu do 23.00,bila zesca pijanka uz muziku.

Znaci nisam nista propustio :) Ma gde bre Milose mrsavo ti pre neki dan klao :svinja: mora da je dorucak bio dobar, jos priroda, otvori se apetit, sve bude samo ne mrsavo :osmeh:
Nikola cestitam, ti bas cesto uzivas u lovu, zavidim ti. E sto e tice fazana znao sam da neces izneveriti ipak ti lovis sa bretonom, tu ulov ne izostaje :cool:

Pa koji vam je to lovni dan? Jbg izlovljeno je dosta divljaci a i godina nije pogodovala, ostali su samo oni najzesci kurvari sto se ne dizu da stanes na njih i oni ce i ostati u zivotu i te osobine preneti na potomke. Prirodna selekcija sa malom pomoci coveka(lovca).

Svaka casti i ja prvo podelim lovinu starijim lovcima, pocasnim koji nisu odstrelili divljac a meni sta ostane, cak retko i donosim kuci, nekoliko zeceva koliko moze biti za kkotlic u toku godine, ostalo sve podelim.

Danas pala jedna koka :ppozdrav: mada je mrsavo bilo.Nas sestorica u grupi - 3 koke i jedan petao.Godina je katastrofalna

I kod nas danas mrsavo sad imamo jos 2 nedelje na zeca 1 novogodisnji lov na fazana,a kako sam danas cuo kupujemo jos 150-200 fazana da pustimo pred pusku da bi imali jos jedan lov posla nove godine!

Nazad
Vrh