Lovačka tema

А ево још понеке слике дивљачи.

p1060132-copy.jpg

p1060136-copy.jpg

p1060116-copy.jpg

p1060106-copy.jpg

joj pa ja nisam video ovu temu ranije ,otac i deda lovci od oruzja se nadje po nesto mosberg a500 cal 12 , karabin zastava m 70 8x57 i jos jedan ali 3006 pa brno mk 2 pa iz 18 cal 12
tu su i m48 i papovka koja je u traktoru uvek :osmeh: imam i dve vazdusne zastavu pojacana jedva se prelomi kolko je jaka opruga i slaviju 630 od pistolja imamo beretu 6,35 tt 762 ali ruski cz 7.65 i cz 99 nov jos treba da stigne kombinovana brno sa 3 para cevi a imam i pusku od pradede belgiska orozara najduza puska u okolini cla je 16x65 veoma redak danas

Mlada je,koliko je plaćena i odakle?

Више је као поклон од другара, тако да сам платио само папире, храну, вакцине... 100 евра.
Узео сам је од Бобана из Новог Сада(Петроворадин). Има још једну женку. Млада је, пре три дана је напунила 3 месеца.

Kako se kreće cena kad sam tražio pre par godina bili su skupi ko suvo zlato.
Teško ide prodaju uopšteno ,ja pre neki dan dobio cane corso-a.Papiri vrhunski nije čovek hteo da ga da ispod cene pa ga poklonio.

Kako se kreće cena kad sam tražio pre par godina bili su skupi ko suvo zlato.
Teško ide prodaju uopšteno ,ja pre neki dan dobio cane corso-a.Papiri vrhunski nije čovek hteo da ga da ispod cene pa ga poklonio.

Па, ако си се неким ОК можеш их добити за 500 евра. Реална цена, све зависи од каквих су родитеља, је од 700-800 па на више.
У Немачкој су од 800 па на даље, све зависи шта се купује. Само што их не може купити нико ко није ловац и ко нема искуства. Зато и јесу тако скупи. Што код нас није случај, купује их ко има паре без обзира да ли је ловац или не.

Мислим да тренутно у Србији има 20-30 паса. А мислим да ни трећина не лови. Ко год да узима ову пасмину за лов, треба добро да припази од кога купује јер није мала инвестиција па би било само бацање пара узети штене од неловних родитеља.

Nije mi jasno zbog cega su ti vajmarski toliko skupi?Sta oni imaju a nemac nema?
Imaju specificnu boju, pa su na oko lepsi, to je gotovo unistilo lovne osobine kod njih jer su vise cuvani radi ukrasa. Nemci se drze jasno svoga cilja odgoja i ocuvanja lovnih osobina i svaka cast im na tome.
E baćane nešto zapostavljaš lov u poslednje vreme,nemoj da se bretonac naljuti.:haha:
:haha: Resicu ja to jednom dobrom porcijom rucka, dupla porcija granula za pomirenje :haha:

Nazad
Vrh