Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo, samo za Miloša da vidi kako izgleda kada pas markira i da pokaže onom njegovom.
![]()
![]()
![]()
Imaju specificnu boju, pa su na oko lepsi, to je gotovo unistilo lovne osobine kod njih jer su vise cuvani radi ukrasa. Nemci se drze jasno svoga cilja odgoja i ocuvanja lovnih osobina i svaka cast im na tome.
A iznad ta dva, rad na krvnom tragu...Ala su ova dva ubola marke samo tako.
Nije skroz crn, muzjak je. To je Milosev pas. Drugi pas je od drugara sa kojim sam lovio u nedelju. Ja imam stene od ovih bez lovnih osobina.@NeLe001.Ona prva slika sa onim nemcom.Da li je to totalno crn nemac i da li je muzjak.Naravno ako su to slike od tvojih pasa?Lepi ovi sto nemaju lovne osobine.
Evo koja slika i ovih što nemaju lovne osobine...usput, i oni dolaze iz Nemačke.
Drugar nisi me dobro razumeo, ti imas vajmarca i informisan si sto se tice uzgoja istog u maticnoj zemlji, ja se nisam dobro izrazio, u maticnoj zemlji se forsiraju lovni svi, sa lovnim osobinama, na to sam mislio kada sam rekao Nemci i svaka cast im na tomeNemci se drze jasno svoga cilja odgoja i ocuvanja lovnih osobina i svaka cast im na tome