Кад кажеш 6-туцу то је некад подразумевало, у свету, 5 различитих пречника сачме. Кад сам то прочитао почео сам да користим само мм мере. Верујем да је ЕУ и то унифицирала па је сад мање тих ознака.koriste krupniju sacmu za zeca, vecina 6-cu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кад кажеш 6-туцу то је некад подразумевало, у свету, 5 различитих пречника сачме. Кад сам то прочитао почео сам да користим само мм мере. Верујем да је ЕУ и то унифицирала па је сад мање тих ознака.koriste krupniju sacmu za zeca, vecina 6-cu
И 48 сати после пуцања друго чишћење. Због великог притиска и високе температуре продукти сагоревања се увуку у микро поре и како се цев хлади тако се оне скупљају и истискују прљавштину па је треба накнадно очистити. Ово не би требало прескочити нарочито код олучених цеви јер је нагризање велико. Без обзира на пуцање свака три месеца извадити из сошке, ормара, футроле и очистити.Cistim bukvalno posle svakog lova
Nisam ovo znao, hvala na informaciji. Imam drugare koji se ''profesionalno'' bave gadjanjem letecih meta, disciplina trap, i posle zavrsenog takmicarskog dana ciste pusku, ostavljaju u kofer i ne diraju je do narednog takmicenja.И 48 сати после пуцања друго чишћење. Због великог притиска и високе температуре продукти сагоревања се увуку у микро поре и како се цев хлади тако се оне скупљају и истискују прљавштину па је треба накнадно очистити. Ово не би требало прескочити нарочито код олучених цеви јер је нагризање велико. Без обзира на пуцање свака три месеца извадити из сошке, ормара, футроле и очистити.
Ma djavola bih ti se ispucao da nije bilo kera da odradi posao, ti si trebao samo da pogodis a na njemu sve ostalo ahahahja se nacefleiso kao konj,kakilo me strasno gadjanje,jbg nisam dzabe sampion u letecim metama,salim se.