Lovačka tema

bato87
To je pricano o Titovom Zabranu,tj rezervatu,a loviste je ok sto se tice zeca i fazana,jbg dobro gazdovanje.
Kish
Pa zovite na ispomoc,salim se,znam video sam sta je to kad sam bio u Surjanu u lovu,pice u krdima.

E nastavio bi,al idem do kuma na rodj da nastavim sa vinom,pozzz

Danas su oko Crepaje bili lovci, bas puno njih, kada su se razvili u sirunu i krenuli prema meni, podsetili su me partizanske filmove :ppozdrav:

danas stigose valilice konacno za lisicu
1zclesy.jpg

rib18y.jpg

Koja je cena ovih metalnih? Jedan drugar sa faxa je kupio Hubertusovu u Snajperu i imao je solidan uspeh. Ja imam Hubertusovu drvenu za srndaca ali mi se nije nesto pokazala.

Na prvoj slici ova drvena u sredini je kao u mene za srndaca, vec dve godine je koristim ali bez uspeha, nema kako nisam probao i pisak podesavao i nacin pistanja, ali kod mene ne pali, ocima srndaca nisam video

Moja je ista takva,ali nisam imao uspeha do sad.
Zaboravio sam da napišem da je u nedelju u našoj grupi jedan lovac omašio lisa na oko 40 metara.

---------- Poruka napisana 30-11-11 u 18:20 ---------- Prethodna poruka je 28-11-11 at 21:39 ----------

Kod mene u nedelju zec na repertoaru!

Posto se krecu cene vazdusnih pusaka,ne treba mi neka skupa,nego neka koja ce biti dovoljna da makne goluba.

Pozdrav svima evo da se i ja prikljucim kolegama lovcima,clan sa LD"Fazan" iz Vrbasa od pusaka posedujem IZ18e cal 16,IZ MP 153 cal 12/76 karabine Zastava 223rem,pap 7,62x39,7x64 i Stajer Manliher 8x57.Od pasa imam 2 NKD-a muzijaka starog 2,5god i zenku od 6 meseci koju tek uvodim u lov,od sveg lova najvise volim i preferiram lov lisice cekanjem karabinom i uz pomoc vabilica!Za sada toliko i DOBAR POGLED svim kolegama!

Tomo VS dobrodosao, finu zbirku oruzja imas :ppozdrav:
Moja buduca zrtva bice namenjena za srndaca, vec par godina je merkam ali nikako da se nakanim da trazim nabavnu dozvolu jer je procedura :sta:
IŽ 18 MH. 30.06 springfield
wmf3bo.jpg

:ppozdrav:Clan sam lovackog udruzenja ,,Kalenic,, iz Belusica od 1979god puska Zastavina Hamerles 12-tica i karabin 8x57 pas nemacki ostrodlaki pticar 10 god.star.Pozdrav svim lovcima>

Nazad
Vrh