Lovačka tema

Znam za nabavnu dozvolu, a hoću da probam da kupim sad koliko mi sleduje a onda u januaru opet da tražim dozvolu, tako već godinama moj tata radi za pištolj.A jel i za karabin važi da ako je oznaka magnum na municiji mora i puška biti prilagođena takvoj municiji? Ja do sad nikad nisam kupovao karabinsku municiju pošto imam "zalihe" vojne municije a sad bih da kupim lovačku.

Da,da to mi ostao suncokret.
Ne nema boljeg metka od hirtenbergera,a ovaj tip zrna ima probojnost i dosta pravi sou kad udje.
A ovo je djumle predvidjeno za medvede i losove,udara kao malj.

Sremac88
I predpostavio sam da pucas vojnu,nemoj se zezati sa neprilagodjenim stvarima,magnum je ojacan metak i trazi magnum leziste.

Da zato i hoću da kupim lovačku municiju jer je ova ipak rizična mnogo daleko leti i ma veliku probojnu moć.Interesuje me da li je neko koristio Remington municiju za karabin, ja sam koristio za sačmaru i jako sam zadovoljan pa bih sad da kupim za karabin a ne znam da li je dobra?

Ne nije rizicna nego je neartikulisana,nemas siguran pogodak i nepravi stetu kad udari,odnese je divljac nepadne u vatri,znaci sasvim drugi tip zrna.
Remington nisam probao,ja kad ovo ispalim prelazim na ppu,savim zadovoljava nase potrebe.

Ova moja vojna je PPU, ali je ludački precizna ja nisam imao tih problema da podpacuje ili nešto slično ali zato kad pogodi probuši divljač i zbog toga se plašim da nekog ne potrefi rikošet.Možda je i najbolje kupiti PPU ipak je to proverena municija.

xaqe8.jpg
ovako je bilo na zeca ima ga ali je za neke em mali em brzo bega

Lepa fotografija i lovina...:ppozdrav: imam dve primedbe, nemoj zameriti:naftaške cevi iza vas i donji deo trenerice i šareni džemper na starijem gospodinu se nikako ne uklapaju u ambijent.

slika je iz prvog dana na zeca kada je bio onaj stravicni vetar pa tu jedina zavetrina,a o garderobi...sta reci?ipak su to lovci a ne manekeni

Kod mene samo fazan, mada ja ne idem u Bgd sam mora malo i da se uci :( Nije mi zao mene koliko je zao kerova jer je zborno mesto bas kod moje kuce, sutra imaju da izgrizu zicu od boksova koliko ce bti ljuti

Nazad
Vrh