Lovačka tema

3,5mm.
Moguce za Krusik,ja pucam vecinom Fioci sa korpicom 10tka,3,1mm,brz metak a tvrda sacma,nema beganja,posto pustam divljac na daljinu koja meni odgovara bas zbog razbijanja,mada je i tornado odlican.

Ja sam dansa izasao na jedno dva sata u lov, lovio se fazan
jedan mali snimak :osmeh:
View My Video
8vx2d1.jpg

24gn4wp.jpg

E kolega za pušku sam saznao odakle je stigla.Kupljena je u selu Karanovac kažu mi u okolini Doboja.

ja koristim zutu Remington HV zuta osa i cci Stinger. oba su jako kvalitetni i precizni
na 150 m probije lim od 1 do 1.5 mm debljine hehe

sremac 88 znaci s Ozrena od mene nekoliko km udaljeno mozda znam i covjeka no da ne ulazim u detalje hvala iz mog je kraja:ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 16:09 ---------- Prethodna poruka je at 10:50 ----------

r0v0go.jpg

ne72uo.jpg

12524wp.jpg

2n0oadx.jpg

---------- Poruka napisana u 16:09 ---------- Prethodna poruka je at 16:09 ----------

sve je pobjelilo malo pejzaza

View My Video
View My Video
vidjeli smo se poceo sam ga maziti a onda je poceo skakti na mene i cviliti njukskao je i poceo se kretati stalno njusecu ja sam ga svo vrijeme pratio i posle nekih 500-600 metara naisli smo na vrecu sa jagnjecom kozom

---------- Poruka napisana u 16:27 ---------- Prethodna poruka je at 16:25 ----------

ne nije moj ali od komsije koji je umro prije godinu dana umrli su i on i njegova baba a sinovi se razisli stalno daju pare da mu se kupuje hrana i da se cuva a on radi sta zeli

---------- Poruka napisana u 16:30 ---------- Prethodna poruka je at 16:27 ----------

ima manu boji se jake pucnjave neboji se ka neko puca samo kad ga neko pocne plasiti i pucati okolo
trci on za zecevima i fazana ima u blizini a o lanadima se brine kao o svojim stenadima

Jel to onaj što si hteo da kupiš?

ima manu boji se jake pucnjave neboji se ka neko puca samo kad ga neko pocne plasiti i pucati okolo
trci on za zecevima i fazana ima u blizini a o lanadima se brine kao o svojim stenadima[/QUOTE]

ma hteoi sam je njega i prije da kupim ali ljudi ga neprodaju jer su ga i oni kao stene kupili a on jedini ostao od njegovog oca i majke

---------- Poruka napisana u 16:45 ---------- Prethodna poruka je at 16:42 ----------

skace oko jedne zivice gdje se fazani zavlace samo kad bi ga neko uzeo u lov bio bi pravi ali ovako sam oda gdje zeli hrane ga redovno ali se skita i sa lutalicama tako da me nekad strah da ga nece ko smaketi
jednom ga nije bilo 3 dana kad ide on niz ulicu trci pravo kuci

Koliko može metkova za karabin da se kupi, i jel zna neko cenu za kalibar 8x57?

Regularno mislim da ti sleduje 60kom godisnje,stim sto ti treba nabavna dozvola,a cena zavisi od proizvodjaca,znam da za moj 300winmag RWS kosta 4,5e komad,al to je skuplja verzija,ppu je jeftiniji i sasvim ok.

Od punjenja do tipova zrna,evo objasnjenja.
2usczlc.jpg

fcvfk.jpg

Levo austrija radi zrno od 180grejna,11,4gr softpoint
Desno amer 220grejna 14,7gr sa aluminijumskim vrhom.

Nazad
Vrh