Lovačka tema

A što? Kod mene za sad samo traze pasoš sa psa tj da je pelcovan i čipovan rodovnik niko ne traži.

2ypg29u.jpg

sta mislite o ovj puski
stara dvocjevka 16 orozusa

@Milos D.T drugar ako nemas papire za stene lepo stavis u oglase da kupujes papire i mora se neko javiti da ti proda, bar za papire je lako

Petrovo dobra puška imam je ja, tj moj otac, on se nekada bavio lovom, i nikada ga nije slagala ili sama opalila, a ispucala je patrona ni sam nezna koliko.

Imam ja Zastavinu položaru hamerles 16 kalibar, moram je slikati, napravljena je 1958. godine i dan danas je koristim za lov a jedini kvar je bio polomljena udarna igla na levoj cevi pre 10 godina.

Petrovo
Koliko ima godina?

Sremac
imam i ja zastavinu 16 položaru ali je ispucala možda 10-tak kutija metaka.
A moj poluautomat Bereta za 3 godine pola skoro zmajevke:haha:

Eeee moje kolege mislite kada kupite stene sa papirima da je to tako kako pise. Papiri se pakuju samo tako, pun rodovnik sampiona a u stvarnosti skart i nema veze sa tim psima. Kinologija bar u Srbiji je vec odavno prestala da bude u sluzbi pasa i sada je samo rasadnik novca za pojedince.

Petrovo
Koliko ima godina?

Sremac
imam i ja zastavinu 16 položaru ali je ispucala možda 10-tak kutija metaka.
A moj poluautomat Bereta za 3 godine pola skoro zmajevke:haha:

Ovu moju pušku je stric kupio u okolini Doboja odatle mi je strina, a kupio je od nekog dede koji je tu pušku čuvao kao oči nije ispalila kod njega ni 100 metaka.Kad sam ja postao aktivni lovac dobio sam tu pušku od strica na poklon, i kod nas dvojice se napucala za sve to što nije kod onog dede u Bosni.

ova je preko 60 i vise godina stara dobijo sam uz nju i opasac i kotlic
samo je ostao kotlic kod mene
sremac 88 moje je mjesto 3o km od Doboja pitaj koje je mjesto mozda je i ona dosla sa Ozrena raspitaj se

Nazad
Vrh