Lovačka tema

Kazu nisam vise ne iskusa jer imam 5 godina staza kao aktivan lovac.Ovaj drugi covek od 42 godine!

Ima mislim da su oko 2000 komada kupili ali nisu sve pustili nego pustaju selektivno po nekoloko 10-ina komada svake subote

Ovi nasi vec par godina ovako mnogo kupuju i ima ga cele sezone.Dovode i gomilu kojekakvih budzovana pa da se pokazu kako ima fazna zato je sa zecom katastrofa nema ga ni na slici a kamoli na nisanu.Svinja ove godine kao u oboru to je strasno kako ih ima vec sam pisao da prave rusvajs po kukuruzu i dosli smo im glave dozvolili ovi iz nacionalnog parka da se rokaju i sad svako ima kobasica od divljaka :haha:

Juče treća nedelja lova na fazana.Ne može se reći da ga nema.Zec se ne lovi ove godine.

Evo danas je pala lisica ispred gonica koji upravo stize (na slici) posle gonjenja od jedno sat ipo... a bio je pri odstrelu na jedno 500m
1zc3dxh.jpg

a evo i nase ceke sa sobom za odmor, i druzenje velicine 3x3 (super je)

Ovu sliku dugujem Kosjercu...

---------- Poruka napisana u 21:07 ---------- Prethodna poruka je at 21:02 ----------

Pardon evo ceke
35k22bp.jpg

Kod nas ga ima ko pleve.

---------- Poruka napisana u 11:06 ---------- Prethodna poruka je at 10:51 ----------

3029xlw.jpg
nytpue.jpg
2agjgc8.jpg

---------- Poruka napisana u 11:07 ---------- Prethodna poruka je at 11:06 ----------

Ima još ali malo kasnije

---------- Poruka napisana u 20:36 ---------- Prethodna poruka je at 11:07 ----------

2pzjmns.jpg

Crni fazan u mom bunkeru.

nedelja pre podne je isla stara uigrana ekipa pasa uspeo sam da zabelezim jednu marku i kule na zeca
nn4k1x.jpg

posle podne sam uzeo omaldinca da izvedem cisto da oseti lov
kcnx5j.jpg

malo smo i odmarali
2rh03rm.jpg

Nazad
Vrh