Lovačka tema

slikao sam po fazama juce i sta se desi, zaglavi se objektiv otkaza aparat i cao Mile. Moram da vidim ko moze da mi otvori karticu... jeeee
Ali trebalo bi Ti da vidis jer je po ideji neke vase iz Kosjerica koju sam video na internetu, samo na jednu vodu pokrivac koji jos nije postavljen i mislim da cemo premazati uljem pa nece biti kao vasa zelena...
Vasa mi se svidela i mislim da je najbolja na svetu...

2dbp5oo.jpg
rr5jeo.jpg
2euhqoy.jpg
neki detalji iz lova prepelice.n za sajam lova cu da vidim, ako mi dozvoli fakulttet sigurno dolazim

hvala, marka, sekunda i aport, mada sekunda nije urodjena osobina bretona nego engleski rasa, vecina sekundira. nazalost pre 15-ak dana mi je uginulo stene staro cetiri i po meseca od Shorty-a Forest Eyes i Jette Forest Eyes, ko iole prati bretone zna ko su ti psi, a evo kako je radila sa nepuna dva meseca
20uq1c4.jpg

jesu, izgleda samo udarili na cug, bila je ludnica, izmasali smo se ko' budale, zanimljivo je da na nekoliko parcela bude po 1-2 a na jednoj(ne prskanoj) nadjemo 7 komada. bilo je uzivanje gledati pse kako rade, zbog njih mi je lov prepelice omiljen. :ppozdrav:

zbog velike vrucine se rano povlace u kukuruze zbog hladovine, ni kod nas nije bas sjajna situacija, za nijansu bolja od prosle godine, susa je bukvalno unistila divljac ove godine. pucaljka mi je iz 27- em1c, ja sam njom prezadovoljan, municiju najcesce koristim Baschieri & Pellagri takodje prezadovoljan, dok za januar i patku,gusku i lisicu koristim magnum municiju. otac ima dedinu pusku mislim da na njoj pisku orozaru i zastavin karabin. slika pusaka nemam, kada budem kuci napravicu neku fotku. inace svidja mi se iz-ov jednometni karabini najverovatnije cu ga uskoro kupiti, ekstra stvarcica, lagan, ubio se za lov srndaca :ppozdrav:

Nazad
Vrh