Lovačka tema

Lepo,ja imam rusku vazdusnu,bije kao sveti ilija.
Kod nas je danas otvoren na fazana,a od 15 tog na zeku.

E jbg nemam,petlici su oguljeni i laduju u zamrzivacu,zaboravio sam aparat da ponesem da slikam danasnje druzenje,otislo 10kg rostijla i tri gajbe piva na nasu grupu,bilo nas 18,haos

2q9w2f6.jpg
Kod nas ujutru otvaranje sezone na fazana.:ppozdrav::bravo:

Juče sam odstrelio MOJU PRVU PATKU!!!!!!!!!!!!!!!!

Juuuupppppppiiiiiiiii::super:::bravo::bravo:

pre dve godine cekam prelet na Drini, slabo patke, vec pada mrak, odstrelim jednu cudnu zivuljku, i vec se hocu povucem sa ceke kada nalece jedno manje jato njih 6, opalim prvi metak i omasim, one vec prelecu preko mene, okrenem se opalim i drugi metak kada pade nesto u vodi, udjem u vodu i obasjam baterijskom lampom kada ono pale tri patke, ja nisam mogao da verujem, posle nekoliko dana isti slucaj samo sto su pale dve :osmeh: inace kod mene lov zeca i fazana pocinje 30-og oktobra

Evo nas! Mada ja sebe vise nemogu nazvati lovcem jer sam dobio zabranu izlaska u loviste do 1. decembra, u nedelju sam oborio koku umesto fazana strasno kao da sam pocetnik hteo sam u zemlju da propadnem od srama::samo bes::

Letela od mene i bila je podalje video sam samo rep i mislio da je fazan posto su kod nas pustali neke crne pa kad je daleko jos sa ledja tesko se prepoznaje.Juce bila sednica u drustvu i nas dvoica koji smo uradili isto dobili suspenziju, a nismo bili zajedno nego u razlicitim grupamam.Izem ti crne fazane nisu mogli ko sav normalan svet da kupe prave fazane nego crne.

Nazad
Vrh