Lovačka tema

Био је 220000дин претпрошле године у Каприолу. Добра стварчица али јбм га мене после глава и око боле, најгоре ако на десно гледам после не видим кроз оптику буде ми као да имам наочаре за сунчање.

Како видео, да окачим овде на форум? Ако, неко, зна најлакши начин послаћу, му, на вибер па да окаче овде.

Odgledaj onaj video što sam okačio.
Onaj crvni TH N2 je skuplji ali mnogo bolji i on je oko 1300e, a ovaj drugi je oko 800-900e malo lošiji ali isto izuzetan u odnosu šta na tražištu sve ima.
Taj jeftiniji nije baš snimak mogao da pokaže jer nema opciju da snima na karticu kao ovaj već je samo monokular za gledanje. Dok drugi ima opciju snimanja, povezivanja na telefon, praćenje cilja i sl.

Au Nešiću, šta će sve ovaj narod da izmisli, naopako. Vidim ja da bi svi hteli leba bez motike.
Samo što ovaj dasa ima Alfu, a ja nemam.

Ја сам мислио исто пард али 008 овај 007 ми некако кад се намести на оптику скроз неприродно за нишањење. Другар има 008 и пуцао сам са њиме није лоша стварчица до неких 300м се види одлично за пуцање. Иако у проспекту стоји да је до неких 200м и није лоше јер у Супер Тане у НС може да се узме на рате и чекове. Мада мени генерално са свим овим термалима и иц уређајима лов губи сву драж. Ја сам ипак за оно дођеш на чеку седи и чекај па ако наиђе наишла је ловина. Још ако падне снег онда је тек била милина за чекање па вабилица и кад одстрелим лисицу знам да сам максимално био успешан.

Nazad
Vrh