Lovačka tema

Odazovemo se na mobilizaciju ,
Plaćamo račune ( komunalije ) na vreme ,
Primimo vakcinu kad nas posavetuju
Preregistrujemo naoružanje po zakonu ,
Izadjemo na izbore i glasamo kako nas ubede
I posle se pitamo ko je ovde lud !
Tako sam i ja magarac registrovao karabin,prvi put nisam ,pa rođo reko trebao si ,pa drugi put kad su dali da se registruje ja idiot jedan da idiot,odem i registrujem.Ma idiot je malo ,debil prava reč.
A ako pitamo ko je ovde lud,odgovor je teško naći a da bude ispravan,jer na drugoj strani i svi oni koji su u nekom radnom odnosu i poljoprivreda im nije osnovna delatnost,i oni imaju iste subvencije a što je još i gore u ravnopravnom su položaju sa onima kojima je poljoprivreda osnaovna delatnost( tu prvenstveno mislim na to da se (trebalo bi) prvo namire sa subvencijama ovi čisti poljopr. (i tu treba deliti prvo ko se bavi i stočarstvo pa onda čisti ratari) pa onda poljoprivrednici kojima to nije osnovna delatnost.

Poslednja izmena:
Ја што сам имао керушу НКД - а та док не стигне лисицу и не удави је није одустајала.

cicimoric
Koristio sam taj metak ali bez uspeha na guske,jedva jednu pogodio dve kutije sam ispucao.. najvise uspeha imam sa B&P magnum 4,5mm sacma i pucam visinu vecu od 20 m.SA k100 sam probao i na 40m mozda i vise metara bez veceg uspeha cinimi se da se kasno rasipa sacma zbog toga je neuspesan bar sam tako ustanovio sta je problem kod tog metka i nekoristim ga vise.U svakom slucaju treba probati pa videti ...

Sakala i lisice ima neverovatno malo. Imamo dva fanatika koji to resavaju nocu sa karabinima i termovizijama. Veruj mi tokom cele jesenje sezone radova u poljoprivredi sam video svega 2 lisice a dosta sam radio i nocu. U redovnom lovu nisam video ni jednu lisicu a sakala samo jednog. Terali su neku guduru i bio sam u sacekusi i na 15 m se pojavio od mene ali u veoma gustoj trnjini i video sam ga samo na 1 sekundu. Naravno pucao sam i prilicno sam dobro pogodio mesto na kom se nalazio ali je rezultat bio samo pokosena trnjina :ROFLMAO:.

Fantastican snimak :)

Da li je neko koristio Krusikov K100 za guske? Do koje visine moze sa tim metkom da se efikasno puca?
Ја купио две кутије чим се појавио и те прве серије се нису отварале па сам их користио као појединачно зрно. После су порадили на њима и сада се лепо отвара од неких 80 - 90м, а најбоље нам се показао беломов мислим да се зове 80м. Ја сам К 100 користио доста и на лисице али не са много успеха док мој кум је одстрелио лисица са К 100 више него карабином.

Код нас исто у недељу била скупштина исто изабрали новог старог председника(продужили му мандат) био котлић и разлаз. Сад у недељу пребројавање зечева и остало још срнећу дивљач да пребројимо.

Prstenovi kao prstenovi pašu jer su 30mm, jedino me pozicija optike brine, da li ce biti predaleko sa mojom montažom

Nazad
Vrh